Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Алания - Лято 2019 Aвтобусна програма със 7 нощувки от Варна и Бургас

Транспорт: Автобус

Дати:

06-Септември-2019 13-Септември-2019 20-Септември-2019 22-Септември-2019 27-Септември-2019 11-Октомври-2019 18-Октомври-2019

На цена от: 275 лв.

Описание на офертата

Алания - Лято 2019  Aвтобусна програма със 7 нощувки от  Варна и Бургас

30.08. - 18.10.2019 г.

10 дни / 7 нощувки

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Автобусна програма от Варна със 7 нощувки
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

Условия за пътуване по програмата за Анталия (райони Алания, Белек, Кемер, Лара, Сиде) със 7 нощувки
От Варна, Слънчев Бряг и Бургас за всички обявени дати.

Пакетните цени включват:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
Представител на TА по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:
Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
Тръгване от Варна в приблизителни часове от 09.00 до 14.00 ч.
Връщане от Анталия е в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
Продължителността на пътуването е около 20 - 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата вол

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване All inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

GOLD TWIN BEACH 3*

GOLD TWIN BEACH 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 352 лв.

MYSEA HOTELS ALARA 3*

MYSEA HOTELS ALARA 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 352 лв.

CLUB HOTEL MIRABELL - 4*

CLUB HOTEL MIRABELL - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 356 лв.

GALAXY BEACH HOTEL ALANYA 3+*

GALAXY BEACH HOTEL ALANYA 3+*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 356 лв.

MYSEA HOTELS INCEKUM 3+*

MYSEA HOTELS INCEKUM 3+*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 380 лв.

SMARTLINE NUMA KONAKTEPE 4*

SMARTLINE NUMA KONAKTEPE 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 393 лв.

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3*

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 393 лв.

MAY GARDEN CLUB 4*

MAY GARDEN CLUB 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 401 лв.

HEDEF ROSE GARDEN 3 +*

HEDEF ROSE GARDEN 3 +*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 407 лв.

CLUB ANJELIQ RESORT & SPA 5*

CLUB ANJELIQ RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 416 лв.

KLAS DOM HOTEL 3*

KLAS DOM HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 421 лв.

SULTAN SIPAHI RESORT

SULTAN SIPAHI RESORT
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 432 лв.

CLUB MERMAID VILLAGE - 4*

CLUB MERMAID VILLAGE - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 433 лв.

LONICERA CITY HOTEL 3*

LONICERA CITY HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 434 лв.

GANITA HOLIDAY VILLAGE 4*

GANITA HOLIDAY VILLAGE 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 436 лв.

MC. MAHBERI BEACH 3 +*

MC. MAHBERI BEACH 3 +*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 436 лв.

INOVA BEACH HOTEL 4*

INOVA BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 445 лв.

XENO EFTALIA RESORT - 4*

XENO EFTALIA RESORT - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 448 лв.

KLEOPATRA ADA HOTEL 3*

KLEOPATRA ADA HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 448 лв.

LARISSA HOLIDAY BEACH 4*

LARISSA HOLIDAY BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 462 лв.

SOLIS BEACH 3*

SOLIS BEACH 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 462 лв.

GRAND SANTANA HOTEL 4*

GRAND SANTANA HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 463 лв.

ARMAS PRESTIGE 5*

ARMAS PRESTIGE 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 473 лв.

KLEOPATRA ROYAL PALM - 4*

KLEOPATRA ROYAL PALM - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 475 лв.

HEDEF BEACH RESORT & SPA 4+*

HEDEF BEACH RESORT & SPA 4+*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 475 лв.

KLEOPATRA BEACH 4*

KLEOPATRA BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 475 лв.

HEDEF RESORT HOTEL 4 +*

HEDEF RESORT HOTEL 4 +*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 475 лв.

PALMERAS BEACH CLUB 4*

PALMERAS BEACH CLUB 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 479 лв.

KAHYA RESORT AQUA & SPA 5*

KAHYA RESORT AQUA & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 486 лв.

TITAN GARDEN HOTEL - 4*

TITAN GARDEN HOTEL - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 486 лв.

CLUB TITAN HOTEL 4*

CLUB TITAN HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 486 лв.

GREEN LIFE HOTEL 4*

GREEN LIFE HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 489 лв.

KRIZANTEM HOTEL 4*

KRIZANTEM HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 489 лв.

ANJELIQ HOUSE

ANJELIQ HOUSE
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 489 лв.

ANJELIQ DOWNTOWN 3*

ANJELIQ DOWNTOWN 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 489 лв.

OZ HOTELS SUI RESORT 5*

OZ HOTELS SUI RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 490 лв.

ASKA BAYVIEW RESORT 4*

ASKA BAYVIEW RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 490 лв.

AYDINBEY GOLD DREAMS 5*

AYDINBEY GOLD DREAMS 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 496 лв.

OZ INCEKUM BEACH RESORT 5*

OZ INCEKUM BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 499 лв.

KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL 4*

KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 503 лв.

CONCORDIA CELES 5*

CONCORDIA CELES 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 506 лв.

MC. ARANCIA RESORT 4 +*

MC. ARANCIA RESORT  4 +*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 515 лв.

MC PARK RESORT HOTEL & SPA 4 +*

MC PARK  RESORT HOTEL & SPA 4 +*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 515 лв.

NOXINN DELUXE HOTEL 5* NEW 2019

NOXINN DELUXE HOTEL 5* <font color=red> NEW 2019</font>
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 516 лв.

KATYA HOTEL 4+*

KATYA HOTEL 4+*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 516 лв.

HOLIDAY PARK RESORT 5*

HOLIDAY PARK RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 516 лв.

HOLIDAY GARDEN RESORT 5*

HOLIDAY GARDEN RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 516 лв.

MERIDIA BEACH HOTEL 4*

MERIDIA BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 520 лв.

STELLA BEACH HOTEL 5*

STELLA BEACH HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 522 лв.

ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*

ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 525 лв.

THE INN RESORT 5*

THE INN RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 533 лв.

TITAN SELECT - 5*

TITAN SELECT - 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 534 лв.

KLEOPATRA SUNLIGHT HOTEL 3*

KLEOPATRA SUNLIGHT HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 544 лв.

THE GARDEN BEACH HOTEL 4*

THE GARDEN BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 544 лв.

FIRST CLASS HOTEL 5*

FIRST CLASS HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 544 лв.

WHITE CITY BEACH HOTEL 4*

WHITE CITY BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 544 лв.

SENTIDO NUMA BAY 5*

SENTIDO NUMA BAY 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 552 лв.

ALAIYE RESORT 5*

ALAIYE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 552 лв.

GOLD CITY 5*

GOLD CITY 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 554 лв.

JUSTINIANO DELUXE RESORT 5*

JUSTINIANO DELUXE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 558 лв.

SUNPRIME NUMA BEACH 5*

SUNPRIME NUMA BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 561 лв.

XPERIA GRAND BALİ - 4*

XPERIA GRAND BALİ - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 571 лв.

KEMAL BAY 5*

KEMAL BAY 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 571 лв.

GRAND KAPTAN 5*

GRAND KAPTAN 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 574 лв.

JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*

JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 582 лв.

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 585 лв.

SAPHIR HOTEL 4*

SAPHIR HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 591 лв.

JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5*

JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 597 лв.

MAYA WORLD BEACH ALANYA

MAYA WORLD BEACH ALANYA
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 599 лв.

LONICERA WORLD 4*

LONICERA WORLD 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 599 лв.

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5*

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 601 лв.

ANNABELLA PARK HOTEL 4*

ANNABELLA PARK HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 612 лв.

GOLD ISLAND HOTEL 5*

GOLD ISLAND HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 614 лв.

ALAIYE KLEOPATRA 4*

ALAIYE KLEOPATRA 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 626 лв.

LONICERA RESORT & SPA 5*

LONICERA RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 640 лв.

ANTIQUE ROMAN PALACE 4*

ANTIQUE ROMAN PALACE 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 640 лв.

ORANGE COUNTY ALANYA 5*

ORANGE COUNTY ALANYA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 653 лв.

MIRADOR HOTEL 4*

MIRADOR HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 656 лв.

GALERI RESORT 5*

GALERI RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 657 лв.

LARISSA HILL BEACH 4*

LARISSA HILL BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 667 лв.

VIKINGEN INFINI TY RESORT & SPA 5*

VIKINGEN INFINI	TY RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 681 лв.

XPERIA SARAY BEACH - 4*

XPERIA SARAY BEACH - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 681 лв.

KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY & SPA5*

KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY & SPA5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 704 лв.

ANNABELLA DIAMOND SPA 5*

ANNABELLA DIAMOND SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 708 лв.

SEA LIFE BUKET HOTEL 5*

SEA LIFE BUKET HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 708 лв.

DELPHIN BOTANIK PLATINUM 5*

DELPHIN BOTANIK PLATINUM 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 708 лв.

WATERPLANET HOTEL & AQUAPARK 4*

WATERPLANET HOTEL & AQUAPARK 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 708 лв.

SAPHIR RESORT & SPA 5*

SAPHIR RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 720 лв.

Q PREMIUM RESORT 5*

Q PREMIUM RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 736 лв.

WHITE CITY RESORT HOTEL 5*

WHITE CITY RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 736 лв.

LONG BEACH HARMONY 5*

LONG BEACH HARMONY 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 740 лв.

DELPHIN DELUXE RESORT - 5*

DELPHIN DELUXE RESORT - 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 740 лв.

LONG BEACH RESORT 5*

LONG BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 740 лв.

HAYDARPASHA PALACE HOTEL 5*

HAYDARPASHA PALACE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 741 лв.

XORIA DELUX HOTEL 5*

XORIA DELUX HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 749 лв.

MUKARNAS SPA RESORT 5 *

MUKARNAS SPA RESORT 5 *
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 749 лв.

LITORE RESORT HOTEL & SPA 5*

LITORE RESORT HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 790 лв.

KIRMAN ARYCANDA DE LUXE RESORT 5*

KIRMAN ARYCANDA DE LUXE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 814 лв.

KIRMAN LEODIKYA RESORT 5*

KIRMAN LEODIKYA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 841 лв.

AZURA DELUXE RESORT 5*

AZURA DELUXE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 845 лв.

DELPHIN BOTANIK - 5*

DELPHIN BOTANIK - 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 912 лв.

GRANADA LUXURY OKURCALAR 5*

GRANADA LUXURY OKURCALAR 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 955 лв.

GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR 5* NEW 2019

GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR 5* <font color=red> NEW 2019</font>
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 1064 лв.

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв