Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Алания - Самолетна програма от Варна със 7 нощувки, полет във ВТОРНИК

Транспорт: Самолет

Дати:

03-Септември-2019 10-Септември-2019 17-Септември-2019 24-Септември-2019 01-Октомври-2019 08-Октомври-2019 15-Октомври-2019

На цена от: 575 лв.

Описание на офертата

Алания - Лято 2019  самолетна програма от Варна със 7 нощувки


27.08. - 15.10.2019 г.

8 дни / 7 нощувки

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!

 

Самолетна програма с чартърен полет от Варна със 7 нощувки – в ден вторник.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване BUC239                    08:30 Варна - 10:00 Анталия
Връщане       BUC240                    10:50 Анталия - 12:30 Варна
Тип самолет:                                   A320
Адрес на авиокомпанията:       гр. София,  ж.к Горубляне, ул. Павел Красов 35
Авиокомпания:                              Bulgarian Air Charter

Пакетните цени включват:
Чартърен полет Варна - Анталия - Варна
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
Летищни такси
Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
Tрансфери: летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
Изпращане от представител на TA на летище Варна
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни. 


Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – Варна – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - Варна.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

GOLD TWIN BEACH 3*

GOLD TWIN BEACH 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 316 €

MYSEA HOTELS ALARA 3*

MYSEA HOTELS ALARA 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 323 €

GALAXY BEACH HOTEL ALANYA 3+*

GALAXY BEACH HOTEL ALANYA 3+*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 323 €

CLUB HOTEL MIRABELL - 4*

CLUB HOTEL MIRABELL - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 326 €

MYSEA HOTELS INCEKUM 3+*

MYSEA HOTELS INCEKUM 3+*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 339 €

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3*

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 340 €

MAY GARDEN CLUB 4*

MAY GARDEN CLUB 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 345 €

SMARTLINE NUMA KONAKTEPE 4*

SMARTLINE NUMA KONAKTEPE 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 351 €

KLAS DOM HOTEL 3*

KLAS DOM HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 356 €

XENO EFTALIA RESORT - 4*

XENO EFTALIA RESORT - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 364 €

LONICERA CITY HOTEL 3*

LONICERA CITY HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 364 €

KLEOPATRA ADA HOTEL 3*

KLEOPATRA ADA HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 372 €

PALMERAS BEACH CLUB 4*

PALMERAS BEACH CLUB 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 375 €

KEMAL BAY 5*

KEMAL BAY 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 376 €

HEDEF ROSE GARDEN 3 +*

HEDEF ROSE GARDEN 3 +*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 380 €

SOLIS BEACH 3*

SOLIS BEACH 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 382 €

SULTAN SIPAHI RESORT

SULTAN SIPAHI RESORT
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 384 €

KLEOPATRA ROYAL PALM - 4*

KLEOPATRA ROYAL PALM - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 387 €

KLEOPATRA BEACH 4*

KLEOPATRA BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 387 €

HEDEF BEACH RESORT & SPA 4+*

HEDEF BEACH RESORT & SPA 4+*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 387 €

HEDEF RESORT HOTEL 4 +*

HEDEF RESORT HOTEL 4 +*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 387 €

LARISSA HOLIDAY BEACH 4*

LARISSA HOLIDAY BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 391 €

HOLIDAY GARDEN RESORT 5*

HOLIDAY GARDEN RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 393 €

HOLIDAY PARK RESORT 5*

HOLIDAY PARK RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 393 €

ANJELIQ DOWNTOWN 3*

ANJELIQ DOWNTOWN 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 395 €

ANJELIQ HOUSE

ANJELIQ HOUSE
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 395 €

KRIZANTEM HOTEL 4*

KRIZANTEM HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 395 €

GREEN LIFE HOTEL 4*

GREEN LIFE HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 395 €

THE GARDEN BEACH HOTEL 4*

THE GARDEN BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 402 €

SENTIDO NUMA BAY 5*

SENTIDO NUMA BAY 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 402 €

KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL 4*

KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 403 €

FIRST CLASS HOTEL 5*

FIRST CLASS HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 411 €

GRAND SANTANA HOTEL 4*

GRAND SANTANA HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 411 €

INOVA BEACH HOTEL 4*

INOVA BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 411 €

KATYA HOTEL 4+*

KATYA HOTEL 4+*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 411 €

NOXINN DELUXE HOTEL 5* NEW 2019

NOXINN DELUXE HOTEL 5* <font color=red> NEW 2019</font>
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 411 €

CLUB MERMAID VILLAGE - 4*

CLUB MERMAID VILLAGE - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 419 €

AYDINBEY GOLD DREAMS 5*

AYDINBEY GOLD DREAMS 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 422 €

KLEOPATRA SUNLIGHT HOTEL 3*

KLEOPATRA SUNLIGHT HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 427 €

CONCORDIA CELES 5*

CONCORDIA CELES 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 427 €

WHITE CITY BEACH HOTEL 4*

WHITE CITY BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 427 €

GANITA HOLIDAY VILLAGE 4*

GANITA HOLIDAY VILLAGE 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 431 €

ANTIQUE ROMAN PALACE 4*

ANTIQUE ROMAN PALACE 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 433 €

STELLA BEACH HOTEL 5*

STELLA BEACH HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 435 €

JUSTINIANO DELUXE RESORT 5*

JUSTINIANO DELUXE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 435 €

JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*

JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 449 €

MC. MAHBERI BEACH 3 +*

MC. MAHBERI BEACH 3 +*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 451 €

JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5*

JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 458 €

THE INN RESORT 5*

THE INN RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 459 €

LONICERA WORLD 4*

LONICERA WORLD 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 459 €

XORIA DELUX HOTEL 5*

XORIA DELUX HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 461 €

ASKA BAYVIEW RESORT 4*

ASKA BAYVIEW RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 461 €

TITAN GARDEN HOTEL - 4*

TITAN GARDEN HOTEL - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 468 €

CLUB TITAN HOTEL 4*

CLUB TITAN HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 468 €

MAYA WORLD BEACH ALANYA

MAYA WORLD BEACH ALANYA
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 470 €

ANNABELLA PARK HOTEL 4*

ANNABELLA PARK HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 473 €

ALAIYE KLEOPATRA 4*

ALAIYE KLEOPATRA 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 474 €

CLUB ANJELIQ RESORT & SPA 5*

CLUB ANJELIQ RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 474 €

XPERIA GRAND BALİ - 4*

XPERIA GRAND BALİ - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 479 €

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 480 €

LONICERA RESORT & SPA 5*

LONICERA RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 482 €

GOLD CITY 5*

GOLD CITY 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 482 €

MIRADOR HOTEL 4*

MIRADOR HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 482 €

MERIDIA BEACH HOTEL 4*

MERIDIA BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 482 €

ORANGE COUNTY ALANYA 5*

ORANGE COUNTY ALANYA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 490 €

SAPHIR HOTEL 4*

SAPHIR HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 498 €

MC. ARANCIA RESORT 4 +*

MC. ARANCIA RESORT  4 +*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 498 €

KAHYA RESORT AQUA & SPA 5*

KAHYA RESORT AQUA & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 498 €

MC PARK RESORT HOTEL & SPA 4 +*

MC PARK  RESORT HOTEL & SPA 4 +*
1

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 498 €

TITAN SELECT - 5*

TITAN SELECT - 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 504 €

ARMAS PRESTIGE 5*

ARMAS PRESTIGE 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 506 €

ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*

ARMAS GREEN FUGLA BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 506 €

VIKINGEN INFINI TY RESORT & SPA 5*

VIKINGEN INFINI	TY RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 506 €

OZ HOTELS SUI RESORT 5*

OZ HOTELS SUI RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 514 €

GRAND KAPTAN 5*

GRAND KAPTAN 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 514 €

LARISSA HILL BEACH 4*

LARISSA HILL BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 516 €

SEA LIFE BUKET HOTEL 5*

SEA LIFE BUKET HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 522 €

WATERPLANET HOTEL & AQUAPARK 4*

WATERPLANET HOTEL & AQUAPARK 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 522 €

OZ INCEKUM BEACH RESORT 5*

OZ INCEKUM BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 529 €

ANNABELLA DIAMOND SPA 5*

ANNABELLA DIAMOND SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 535 €

WHITE CITY RESORT HOTEL 5*

WHITE CITY RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 538 €

Q PREMIUM RESORT 5*

Q PREMIUM RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 538 €

GALERI RESORT 5*

GALERI RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 538 €

MUKARNAS SPA RESORT 5 *

MUKARNAS SPA RESORT 5 *
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 546 €

GOLD ISLAND HOTEL 5*

GOLD ISLAND HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 546 €

ALAIYE RESORT 5*

ALAIYE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 550 €

HAYDARPASHA PALACE HOTEL 5*

HAYDARPASHA PALACE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 551 €

SUNPRIME NUMA BEACH 5*

SUNPRIME NUMA BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 554 €

LITORE RESORT HOTEL & SPA 5*

LITORE RESORT HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 569 €

XPERIA SARAY BEACH - 4*

XPERIA SARAY BEACH - 4*
4

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 569 €

DELPHIN BOTANIK PLATINUM 5*

DELPHIN BOTANIK PLATINUM 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 573 €

LONG BEACH RESORT 5*

LONG BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 577 €

LONG BEACH HARMONY 5*

LONG BEACH HARMONY 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 577 €

SAPHIR RESORT & SPA 5*

SAPHIR RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 585 €

DELPHIN DELUXE RESORT - 5*

DELPHIN DELUXE RESORT - 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 593 €

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5*

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 596 €

DELPHIN BOTANIK - 5*

DELPHIN BOTANIK - 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 600 €

AZURA DELUXE RESORT 5*

AZURA DELUXE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 601 €

KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY & SPA5*

KIRMAN HOTELS SIDERA LUXURY & SPA5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 610 €

GRANADA LUXURY OKURCALAR 5*

GRANADA LUXURY OKURCALAR 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 664 €

KIRMAN ARYCANDA DE LUXE RESORT 5*

KIRMAN ARYCANDA DE LUXE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 673 €

KIRMAN LEODIKYA RESORT 5*

KIRMAN LEODIKYA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 689 €

GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR 5* NEW 2019

GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR 5* <font color=red> NEW 2019</font>
5

Местоположение: Турция, Алания, Анталия

Цени от 728 €

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв