Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Бодрум - Лято 2019 Автобусна програма със 7 нощувки от Варна и Бургас

Транспорт: Автобус

Дати:

16-Август-2019 23-Август-2019 25-Август-2019 30-Август-2019 01-Септември-2019 06-Септември-2019 08-Септември-2019 13-Септември-2019 15-Септември-2019 20-Септември-2019 22-Септември-2019 27-Септември-2019 29-Септември-2019 04-Октомври-2019 06-Октомври-2019 11-Октомври-2019 13-Октомври-2019 18-Октомври-2019

На цена от: 356 лв.

Описание на офертата

Бодрум - Лято 2019 Автобусна програма  със 7 нощувки от Варна и Бургас

31.05. - 18.10.2019 г.

10 дни / 7 нощувки

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Автобусна програма от Варна и Бургас със 7 нощувки
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

Условия за пътуване по програмата за Бодрум със 7 нощувки
От Варна, Слънчев Бряг и Бургас за всички обявени дати.

Пакетните цени включват:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут.
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г).
Представител на TА по време на пътуването.
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.
Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:
Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
Тръгване от Варна в приблизителни часове от 12.00 до 16.00 ч.
Връщане от Бодрум е в приблизителни часове от 12.30 до 14.30 ч.
Продължителността на пътуването е около 18-20 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

COSTA 3S BEACH HOTEL 3*

COSTA 3S BEACH HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 423 лв.

COSTA MAYA BODRUM 3*

COSTA MAYA BODRUM 3*
3

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 431 лв.

PETUNYA BEACH RESORT 4*

PETUNYA BEACH RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 431 лв.

EKEN RESORT 4*

EKEN RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 442 лв.

COSTA AKKAN SUITES

COSTA AKKAN SUITES
1

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 444 лв.

AMBROSIA 4*

AMBROSIA 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 444 лв.

BODRUM ONURA HOLIDAY VILLAGE 4*

BODRUM ONURA HOLIDAY VILLAGE 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 450 лв.

NATUR GARDEN HOTEL 3*

NATUR GARDEN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 468 лв.

COSTA BLU HOTEL 4*

COSTA BLU HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 472 лв.

LATANYA PARK RESORT 4*

LATANYA PARK RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 472 лв.

MIO BIANCO HOTEL 4*

MIO BIANCO HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 483 лв.

BODRUM HOLIDAY RESORT & SPA 5*

BODRUM HOLIDAY RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 485 лв.

CLUB FOREVER BODRUM 4*

CLUB FOREVER BODRUM 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 485 лв.

PARKIM AYAZ HOTEL 4*

PARKIM AYAZ HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 485 лв.

PALOMA FAMILY CLUB 3*

PALOMA FAMILY CLUB 3*
3

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 491 лв.

GUMBET ANIL BEACH HOTEL 3*

GUMBET ANIL BEACH HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 505 лв.

BODRUM BEACH RESORT 4*

BODRUM BEACH RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 507 лв.

MANDARIN RESORT & SPA 5*

MANDARIN RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 513 лв.

BODRUM PARK RESORT HV/5*

BODRUM PARK RESORT HV/5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 513 лв.

COSTA BITEZHAN BEACH 4*

COSTA BITEZHAN BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 513 лв.

BENDIS BEACH HOTEL 4*

BENDIS BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 516 лв.

WOXXIE HOTEL 4*

WOXXIE HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 519 лв.

COSTA LUVI HOTEL 4*

COSTA LUVI HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 540 лв.

GOLDEN AGE HOTEL 4 *

GOLDEN AGE HOTEL  4 *
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 554 лв.

JASMIN BEACH HOTEL 4*

JASMIN BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 568 лв.

ROYAL ARENA RESORT & SPA 5*

ROYAL ARENA RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 581 лв.

ROYAL ASARLIK BEACH 5 *

ROYAL ASARLIK BEACH 5 *
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 622 лв.

ARMONIA HV & SPA 5*

ARMONIA HV & SPA  5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 622 лв.

SAMARA HOTEL 5*

SAMARA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 622 лв.

ISIS HOTEL GODDESS OF BODRUM 5*

ISIS HOTEL GODDESS OF BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 622 лв.

GRAND PARK BODRUM 5*

GRAND PARK BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 641 лв.

KADIKALE RESORT 5*

KADIKALE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 677 лв.

CRYSTAL GREEN BAY RESORT AND SPA 5*

CRYSTAL GREEN BAY RESORT AND SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 691 лв.

YASMIN RESORT 5 *

YASMIN RESORT  5 *
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 704 лв.

GREEN BEACH RESORT 5*

GREEN BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 707 лв.

DIAMOND OF BODRUM 5*

DIAMOND OF BODRUM  5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 732 лв.

LA BLANCHE RESORT 5*

LA BLANCHE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 737 лв.

VOYAGE HOTEL BODRUM 5*

VOYAGE HOTEL BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 746 лв.

VOGUE HOTEL BODRUM 5*

VOGUE HOTEL BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 765 лв.

SALMAKIS BEACH RESORT & SPA 5 *

SALMAKIS BEACH RESORT & SPA 5 *
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 773 лв.

LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5*

LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 828 лв.

SUNDANCE RESORT 5*

SUNDANCE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 828 лв.

DUJA BODRUM by LA BLANCHE (EX.KERVANSARAY) 5 *

DUJA BODRUM by LA BLANCHE (EX.KERVANSARAY) 5 *
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 847 лв.

ASTERIA BODRUM RESORT 5*

ASTERIA BODRUM RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 951 лв.

VOYAGE TURKBUKU HOTEL 5*

VOYAGE TURKBUKU HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 957 лв.

ISIL CLUB BODRUM HV 5*

ISIL CLUB BODRUM HV 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 982 лв.

XANADU ISLAND ALL SUITES 5*

XANADU ISLAND ALL SUITES 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1019 лв.

TITANIC DELUXE BODRUM 5*

TITANIC DELUXE BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1019 лв.

VOYAGE TORBA HV & VOYAGE TORBA PRIVATE 5*

VOYAGE TORBA HV & VOYAGE TORBA PRIVATE 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1025 лв.

RIXOS PREMIUM BODRUM 5*

RIXOS PREMIUM BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1088 лв.

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA 5*

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1094 лв.

SIANJI WELL BEING RESORT 5* (Ex. Garden Of Babaylon)

SIANJI WELL BEING RESORT 5* (Ex. Garden Of  Babaylon)
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1225 лв.

HAPIMAG SEA GARDEN HOTEL 5*

HAPIMAG SEA GARDEN HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1327 лв.

NIKKI BEACH RESORT AND SPA 5*

NIKKI BEACH RESORT AND SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1724 лв.

THE BODRUM by PARAMOUNT HOTELS & RESORTS 5*

THE BODRUM by PARAMOUNT HOTELS & RESORTS 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1882 лв.

LUJO HOTEL BODRUM 5*

LUJO HOTEL BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1950 лв.

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв