Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Виетнам се намира в Югоизточна Азия, разположен е в източния край на полуостров Индокитай и граничи с Китай, Лаос, Камбоджа и Южнокитайско море на изток. Страната предоставя на своите посетите възможност да се запознаят с впечатляващата история, за която свидетелстват древните храмове и в същото време да си починат на някои от екзотичните острови с прекрасни плажове. Подарете си  пътешествие по верига от изумрудени планини, покриващи по-голямата част от страната, разгледайте брилянтната френска обработка на Хошимин, както и опаловите небостъргачи и величествените над 600 храма и пагоди в столицата Ханой. Не пропускайте и река Меконг – главната транспортна артерия на страната и най-вече плаващите пазари. 
Императорския град Хюе,  столица на последната виетнамска императорска династия, днес е културен и религиозен център на Виетнам, обявен за част от световното наследство от листата на ЮНЕСКО. Ще можете да видите останките от цитаделата, в която се е намирал Забранения пурпурен град – частна резиденция на императора и Прочутата пагода Туен Му, символ на града.


Повече информация за Виентнам, можете да прочетете ТУК

Виетнам