Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

ЕКСКУРЗИЯ В МАЛАЙЗИЯ - КУАЛА ЛУМПУР И ОСТРОВ БОРНЕО

11 дни / 8 нощувки

Транспорт: Самолет

Дати:

На цена от: 4304 лв.

Описание на офертата

Екскурзия в Малайзия - Куала Лумпур и остров Борнео

Дата:  02.03.2019г.
11 дни / 8 нощувки


Някъде в Югоизточна Азия, заобиколен от Сулавеси, Южнокитайско и Яванско море се намира остров, запазил своята непокътната природа и загадъчен дух. Там, в сърцето на дивата джунгла, се крият едни от най-редките и уникални създания на планетата. Там човек може наистина да избяга от Цивилизацията, потапяйки се във фантастичната атмосфера на тропическите джунгли.

  Усещане за място по-необятно и непокътнато от всички други кътчета на планетата, за място, където Природата все още е на Власт, а приключенията просто ти се случват...

  Наричат го Калимантан, както и  “Остров в облаците“. Да попаднеш на Борнео означава да се потопиш в дъждовните тропически гори, да навлезеш в разнообразния животински свят и да се наслаждаваш на удивителните малки острови, които сякаш са част от райска картина. Борнео е приютил най-високата планина в Югоизточна Азия - Кинабалу. Това е най-богатият на растителни и животински видове остров в света, а в голямата си част все още е обвит  в мистерия. Има райони на Борнео,които и до днес са неизследвани, а тропическите му гори са най-високите на планетата.

  Някъде там дълбоко из джунглите на Борнео... Една страна с интересна култура, непокътната природа и изключителна кухня... Един различен свят... Възхитителен, тайнствен, истински...


Програма


ПЪРВИ ДЕН: 2 март 2019г.
Полет София-Истанбул с АК Турски Авиолинии. Излита в 21:15ч. Каца в Истанбул в 23:50ч. Полет Истанбул –Куала Лумпур.

ВТОРИ ДЕН: 3 март 2019г. КУАЛА ЛУМПУР / ВЕЧЕРЯ/
Излита в 01:55ч. от Истанбул. Каца в Куала Лумпур в 17:20ч. Посрещане и трансфер до хотел Novotel KLCC 4* Настаняване за 2 нощувки база закуска; Време за кратка отмора. Вечеря в битов типичен малайски ресторант – с музика на живо и шоу програма.
Куала Лумпур е една от най-динамичните столици на Азия. Тя е дом на най-високите небостъргачи в света, не само търговски, но и културен център на страната. За разлика от много други бързо разрастнали се градове, Куала Лумпур съумява да съхрани своята душа. Древните колониални сгради в съвършена хармония съжителстват с малайската,  китайската и индуистката култура. Куала Лумпур е и рай за купувачите със своите внушителни търговски центрове, редом с малки отрупани със сувенири улични сергии. Любителите на разнообразната кухня могат да се насладят на вкусни специалитети в големите и скъпи 5-звездни ресторанти, както и в малките улични капанчета.

3-ТИ ДЕН: 4 март 2019г.   КУАЛА ЛУМПУР
Закуска. В 09.30ч: Целодневна туристическа обиколка на Куала Лумпур: Сред забележителностите на Куала Лумпур са: най-фотографираните сгради и безспорна емблема на Куала Лумпур - кулите близнаци Петронас, доскоро най-високите в света (фотопауза), KL Tower - 4-тата по височина наблюдателна кула в света, Националния Музей, Музея на Ислямското изкуство, Кралския дворец (фотопауза) и Националния Монумент-издигнат в чест на загиналите за свободата на Малайзия, Парламента, Площадът на Независимостта, Националната джамия на Малайзия - голяма и модерна, разположена сред 13 акра красиви градини (фотопауза), внушителната сграда на Султан Абдул Самад и Крикет Клуба, Площадът на Независимостта. И още: Aquaria – най-големият Океанариум в Азия. Посещение на работилница за производство и рисуване на тъкани и пана – един от най-живописните и традиционни малайски занаяти (т.нар. batik cottage), Кралската Фабрика за калаени купи и съдове Селангор;
По желание:
Качване с асансьор до върха на Кулите Петронас  - USD 35.00 на човек
Вход за Aquaria – най-големият Океанариум в Азия - USD 20.00 на човек
Вечеря на бюфет в Atmosphere 360 Revolving Restaurant (KL Tower) с включени трансфери - USD 80.00 на човек

4-ТИ ДЕН: 5 март 2019г. КУАЛА ЛУМПУР - НАЦИОНАЛЕН ПАРК ГУНУНГ МУЛУ  / ВЕЧЕРЯ/
Закуска. Трансфер до летище за полет Куала Лумпур - Мулу/Борнео, щата Саравак. Трансфер от летище Мулу директно до Национален парк Гунунг Мулу. 
Национален парк Гунунг Мулу(Gunung Mulu National Park), известен с огромните си пещери от пясъчник, заема площ от 52 864 хектара, обхващайки 17 зони с растителност. Саравак, разположен в северната част на остров Борнео, е покрит с девствени тропически гори. Те са естествената растителност на Малайзия и нейна гордост.  Именно сред такава природа е разположен и Национален парк Гунунг Мулу, посещаван не толкова заради буйната си растителност, колкото заради неговите огромните и загадъчни пещери от пясъчник. Пещерите в Гунунг Мулу са наистина нещо изключително. Еленовата пещера в Гунунг Мулу се е счита за най-голямата в света, а Сараваковата зала е най-голямата пещерна зала в света с два огромни входа в двата края на планината, с впечатляващи размери. Най-интересни за посещение са Еленовата и Дългата пещера, Бистрата вода и Ветровитата.
Посещение на Еленовата Пещера - може би най-впечатляващата атракция в Гунунг Мулу, с най-дългия пещерен коридор в света – 2 км, и с милиони шумни прилепи, висящи от таваните до мръкване, а при залез слънце - излитащи навън на стотици рояци. В нея биха се побрали пет катедрали с размерите на „Свети Петър” в Рим. В пропаднала част на пещерата е порастнала висока гора,има и  подземна река – това е т.н. „Райска градина”. Влизайки в пещерата и взирайки в стените към входа, ще видим участък от стена, на който ясно се откроява профила на Ейбрахам Линкълн. Продължаваме с посещение на Дългата пещера  - по-тиха и малка, с красиви сталактити и сталагмити, висящи или стърчащи на разни места из пещерата като декоративни зъби. Трансфер и настаняване в хотел Marriott Mulu Resort & Spa 5* за 2 нощувки на база закуска и вечеря.
Забележка: Моля пригответе си леки дрехи и удобни обувки, както и вещи от първа необходимост в ръчна чанта. Куфарите Ви ще бъдат откарани отделно директно в Marriott Mulu Resort & Spa 5*.

5-ТИ ДЕН:  6 март 2019г. НАЦИОНАЛЕН ПАРК ГУНУНГ МУЛУ  / ОБЯД, ВЕЧЕРЯ/
Закуска. 08.00-08.30ч: Отпътуване с корабче за целодневна екскурзия отново до Национален Парк Мулу: днешната ни цел са пещерите Бистрата вода и Ветровитата. До пещерите Бистрата вода и Ветровитата се върви по прекрасна пътека над скалите по течението на реката. Бушуващата река преминава през пещерата Бистрата вода, а Естественото езеро, което дава името на пещерата е с кристално чиста вода. Свободно време за плуване и обяд на бюфет - с типични за малайската кухня ястия. Ветровитата пещера  притежава колони и сталактити, увиснали от тавана като втвърден восък. След това ще погостуваме в наколна къща на малайското малцинство пенан - номади ловци, живеещи в дъждовните гори, но заселвани от правителството в наколни къщи по програма за цивилизоване. Късния следобед - Трансфер обратно към Marriott Mulu Resort & Spa 5*. Вечеря в хотела.

6-ТИ ДЕН: 7 март 2019г. МУЛУ - КОТА КИНАБАЛУ / ВЕЧЕРЯ/
Закуска. Трансфер до летище за полет Мулу – Кота Кинабалу/ Борнео - Сабах/. Трансфер и настаняване в хотел Horizons Hotel за 4 нощувки на база закуска и вечеря. Свободно време за релакс и напитка край басейна. Вечеря в хотела. Национален Парк Кота Кинабалу  е свят, в който  усещаш итинското Величие на Борнео. Чистата енергия на природата, тишината, нарушена единствено от  хилядите вълшебни звуци на птиците. Там сред нереалната зеленина на джунглата, оставаш насаме със себе си, потапяйки се  във възхитетлния свят на Борнео.В горите на Борнео се срещат  над 1500 вида птици, (сред кото орли и изчезващите птици – носорози), орангутани, десетина вида маймуни, борнейски опушен леопард, слонове, носорози, над 15 000 вида растения, орхидеи, както и най-голямото цвете на планетата – рафлезия с диаметър на цвета повече от един метър. Дъждовните гори на Борнео са единственото място в света, където може да се види един от силно застрашените от изчезване видове маймуни – дългоносата маймуна.

7-МИ ДЕН: 8 март 2019г. КОТА КИНАБАЛУ / ВЕЧЕРЯ /
Закуска. Свободен ден за релакс край басейна или
целодневна екскурзия по желание: Морски Парк Tunku Abdul Rahman Marine Park – Gaya Island Trek & Sapi Island  - USD 95.00 на човек: включен BBQ обяд, входни такси за морския парк, спасителни жилетки, англоговорящ гид, трансфери; Продължителност: 6 ч.  - 09.00ч: Среща в лобито на хотела и трансфер до пристанището. Отпътуване с корабче (около 15 минути) до остров Гая  (Gaya Island) - най-големият от 5-те островчета на архипелага - морски парк Тунку Абдул Рахман (Tunku Abdul Rahman Park) - в топ 10 на най-добрите дестинации за гмуркане на планетата. Да се докоснем до магнетичните малки острови на Архипелага и да се гмуркаме сред огромното разнообразието от морски създания на Борнео е едно от най-фантастичните изживявания. Ако търсите незабравимо гмуркане по екваториалните острови с бели пясъчни плажове с кокосови дървета, съчетани  с изключителна морска подводна красота и разнообразие, красивите острови на Сабах имат какво да ви предложат - Фин бял пясък, хипнотизиращи сини води, гъста зелена растителност и уникалната възможност да се гмуркате сред огромни пасажи от риби, манти, баракуди и още много други. Остров Гая е известен с едни от най-старите дъждовни гори и мангрови джунгли в Малайзия. При пристигане -  1½ч трекинг през дъждовни и мангрови гори и блата. Местните гидове ще Ви разкажат увлекателно за местните уникални и застрашени от изчезване представители на животинския и растителен свят.  След трекинга в първичната джунгла, отново ще се качим на корабчето  - до близкият остров Сапи (Sapi Island),  най-малкият от 5-те острова от архипелага, с живописен подводен свят - огромно разнообразие от непокътнати коралови рифове - и един от най-богатите на  морски създания в света.  Това е истински Рай за гмуркачите: Изобилие от красиви морски създания, корали и кристално чисти води, а да плуваш и да се гмуркаш сред цялото това разнообразие от корали, баракуди, морски костенурки е незабравимо. Обяд барбекю. Свободно време за шноркелинг и гмуркане или просто лежане на плажа.  В 15.00ч: отново се качваме на корабчето до Кота Кинабалу и трансфер обратно до хотела. Вечеря в хотела.

8-МИ ДЕН: 9 март 2019г. КОТА КИНАБАЛУ / ВЕЧЕРЯ/
Закуска. Свободен ден за релакс край басейна или  
целодневна екскурзия по желание:  Най-голямото в света убежище за Орангутани – Рехабилитационен център Сепилок и ТРЕКИНГ В ДЪЖДОВНИТЕ ГОРИ НА САНДАКАН,  включен обяд, входни такси, англоговорящ гид, трансфери с кола и корабче; включени вътрешни полети Kota Kinabalu-Sandakan-Kota Kinabalu - USD365.00 на човек;
Забележка: моля пригответе си репеленти против комари слънцезащитни кремове, леки памучни дрехи(дълги панталони) и удобни обувки, дъждобран, шапка, бинокъл, както и вещи от първа необходимост в ръчна чанта.
Рано сутринта трансфер до летище за полет до Сандакан (MH2042 в 07.00ч) за да посетим най-голямото в света убежище за Орангутани – Рехабилитационен център Сепилок, ангажиран с опазването на орангутана, който в естествена среда днес се среща само на Борнео, Суматра и Сулавеси. Тук са приютени осиротели или наранени орангутани, на които е оказвана помощ и рехабилитация, преди да бъдат върнати в естествената им среда.  Два пъти на ден хранят орангутаните с плодове и тогава именно имате уникалната възможност да се срещнете с това удивително животно в естествената му среда - дъждовните гори. Сепилок е покрит с гъста първична и древна джунгла, а по крайбрежието – с мангрови и дъждовни гори. Въпреки това -  Орангутана е класифициран като силно застрашен и съответно критично застрашен вид. Това е така, заради изсичането на дъждовните гори с цел засаждане на палмови плантации, от които се добива суровина за производство на палмово масло. И въпреки това Борнео е запазил до голяма степен недокосната от човешка ръка своята дивата природа в джунглата, едно изключително изживяване. В Сепилок посещаваме и центъра за опазване на малайската мечка -  най-малката мечка в целия свят ( големина 120-130 см. ) Срещат се на много малко места по света и тяхното оцеляване също е силно застрашено. Ще ни прожектират 25 -минутно видео  - документален филм за живота и опазването на Орангутаните. Продължаваме към Rainforest Discovery Centre (RDC)  - на около 1.2 km от Сепилок. Там ще ни разкажат за удивителното био разнообразие Дъждовните Гори и опазването на тяхното крехко еко равновесие. Ще се движим по 150 метров канопи – висяща въжен мост – пътека  на 25 метра височина, над  върховете на изумрудената джунглата, докато ни разказват за 250те ендемични вида растения. Обяд в местен ресторант. В 2:00ч продължаваме с обиколка на живописния Сандакан: пазара с морски дарове и подправки, водното селище  Sim-Sim, будисткия храм Puh Jih Syh  - предлагащ уникална панорамна гледка над залива на Сандакан. Трансфер до летище и вечерен полет към Кота Кинабалу (MH3094 ETD18.10ч). Вечеря в хотела.

9-ТИ ДЕН: 10 март 2019г. КОТА КИНАБАЛУ / ВЕЧЕРЯ/
Закуска. Свободен ден за релакс край басейна или  
по желание: Полудневентур – обиколка на гр. Кота Кинабалу  -  USD 27.00 на човек:Панорамна обиколка на столицата на провинция Сабах – Кота Кинабалу, известна някога като  "Singgahmata"  или  " мястото, където очите си почиват". Ще видим  Wisma Tun Mustapha , Университета,  Държавната Джамия и Музея.  Фотостоп на Сигналния Хълм  - откъдето се открива приказна гледка към града и околните острови. Свободно време в  Kadaiku – работилница за 100% автентични малайски занаяти и произведения на изкуството, изработени от местни племена.

10-ТИ ДЕН: 11 март 2019г.  ПОЛЕТ
Закуска. Свободен ден за релакс край басейна. Трансфер до летище за полет Кота Кинабалу – Куала Лумпур.  Каца в Куала Лумпур. Полет Куала Лумпур – Истанбул с АК Турски Авиолинии. Излита в 23:55ч.

11-ТИ ДЕН: 12 март 2019  ПОЛЕТ
Каца във Истанбул в 06:20ч. Полет Истанбул - София на АК Турски Авиолинии. Излита от Истанбул в 08:35ч. Каца в София в 08:50ч.

 

 
ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА OT МИНИМУМ 18 ДУШИ

Пакетна цена

При записване до 30.09.2018

При записване след 30.09.2018

 Възрастен в двойна стая

2 196 евро / 4 304 лева 

2 296 евро/ 4 500 лева

Единична стая

2 530 евро / 4 958 лева

2 630 евро/ 5 155 лева

Пакетната цена включва:
Самолетни билети за международни полети София-Истанбул-Куала Лумпур – Истанбул- София, с вкл. Лет. такси /към 28.05.18 на стойност 344 евро на човек/;
Вътрешни полети с включени летищни такси и багаж по маршрут: Куала Лумпур – Мулу/Мулу – Кота Кинабалу/ Кота Кинабалу – Куала Лумпур
Всички трансфери, описани по програма, с частен бус категория туристически и екскурзовод 
8 нощувки по програма както следва:
2 нощувки със закуски в хотел Novotel KLCC 4* в Куала Лумпур стаи Superior
2 нощувки със закуски и вечери в Deluxe стаи в хотел Marriott Mulu Resort & Spa 5* в НП Мулу
4 нощувки със закуски и вечери в стаи с гледка море в хотел Horizons Hotel 4*
Всички турове и обиколки, описани по програма - с ЧАСТЕН АНГЛОГОВОРЯЩ ЕКСКУРЗОВОД частен бус, и превод на български:
Целодневна туристическа обиколка на Куала Лумпур;
Целодневна туристическа програма в Резерват Национален парк „Гунунг Мулу” с включени входни такси за Парка: Посещение на Еленовата Пещера  и посещение и на Дългата пещера .
Целодневна екскурзия в Резерват Национален парк „Гунунг Мулу” с включени входни такси за Парка и обяд с типични за малайската кухня ястия: Посещение на пещерите Бистрата вода и Ветровитата пещера.
Посещение на автентично село на малайското малцинство пенан;
1 Вечеря с музика и шоу програма в битов малайски ресторант в Куала Лумпур.
Входни такси за Националните Паркове – Резервати, според програмата;
Входни такси на посещаваните обекти по програмата;
Медицинска застраховка за покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец за периода на цялото пътуване
Застраховка отговорност на туроператора
Водач на групата от България - при група от 18 души

Пакетната цена не включва:
Качване с асансьор до върха на Кулите Петронас  - USD 35.00 на човек
Вход за Aquaria – най-големият Океанариум в Азия – USD 20.00 на човек
Вечеря на бюфет в Atmosphere 360 Revolving Restaurant (KL Tower) с включени трансфери – USD 80.00 на човек
ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ в Tunku Abdul Rahman Marine Park (Gaya Island Trek & Sapi Island) с включен BBQ обяд, входни такси за морския парк, спасителни жилетки, шноркел и маски, англоговорящ гид, трансфери - USD 95.00 на човек; Отпътуване: в 09.00ч | Продължителност: 6 ч
ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ до СЕПИЛОК И ТРЕКИНГ В ДЪЖДОВНИТЕ ГОРИ НА САНДАКАН Убежище за Орангутани – Рехабилитационен център Сепилок - включени вътрешни полети Kota Kinabalu-Sandakan-Kota Kinabalu, трансфери с кола и корабче, входни такси, англоговорящ гид,  обяд - USD365.00 на човек; Отпътуване: в 05.30ч |сух пакет за закуска|обяд в ресторант |  Продължителност: целодневен тур |
Полудневентур – обиколка на гр. Кота Кинабалу  – USD 27.00 на човек:
Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьори – препоръчителбен бакшиш 1 - 2 долара на човек/ден;
Туристическа курортна такса в размер на MYR10.00 /около 2 евро или 4 лева/ на стая на нощ – платими на място, в брой, в местна валута, при напускане на хотела;
По желание сключване на застраховка "Отмяна на пътуване"  - Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката; Моля консултирайте се с наш представител.
По желание включване към застраховката на покритие за „Допълнителни рискове“ ; Моля консултирайте се с наш представител.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
Цветно копие на международен паспорт
Аванс в размер на 1000 евро / 1 960 лева на човек, копия на паспортите на всички пътуващи, сключване на договор;
Пълно плащане до 23 декември 2018 г

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на приключване на пътуването
За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
Визи и визови изисквания за български граждани при пътуване по програмата - няма.

АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
При анулация до 31.10.2018г - без неустойка.
При анулация от 01.11.2018 г. до 23.12.2018г - неустойка в размер на 50% от общата цена на пътуването.
При анулация след 23.12.2018г или неявяване за полет-неустойка 100% от общата цена на пътуването.
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети и не по-късно от 23.12.2018г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
Минимален брой записани, необходим за осъществяване на пътуването: 18 души. Краен срок за уведомяване клиентите относно набран минимален брой за група - 23.12.2018г.
Туроператора си запазва правото на промяна на указаните хотели с други от същата или по-висока категория; Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория,  не се счита за значителна промяна на програмата  и не е предпоставка за отказване на пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ;
Цените са изготвени при курс 1 USD = 1.68 лева (към 28.05.2018) и при увеличение или намаление на курса в рамките на 3% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане.
При повишаване стойността на летищните такси към датата на издаване на самолетните билети, разликата се добавя към пакетната цена.
Последователността на посещаваните обекти в туровете по програмата подлежи на доуточнение във връзка с оптималното им осъществяване при обективна промяна на часовете на полетите и атмосферните условия.
При пътуване на семейство с деца под 12г. - децата ползват намаление от цената на хотелското настаняване. Намалението подлежи на доуточнение.
Информация относно здравните изисквания: няма допълнителни медицински и санитарни изисквания при пътуване по програмата. Препоръчителна, но не задължителна е Ваксина за жълта треска;
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Език на извършване на туристическите услуги: водач на български език при група от мин. 18 души, допълнителните екскурзии се провеждат на английски език с превод на български език при група от мин. 18 души.
Часовете на полетите са в местно време.
Валута: 1 EUR =4.6 MYR / 1 BGN =2.37 MYR (към 28.05.2018)
Часово време: България - 12:00ч., Куала Лумпур - 18:00ч.; Кота Кинабалу - 18:00ч.

 

Подобни оферти

ПОЧИВКА НА КАНАРСКИ ОСТРОВИ - ТЕНЕРИФЕ

ПОЧИВКА НА КАНАРСКИ ОСТРОВИ - ТЕНЕРИФЕ

ЕКСКУРЗИЯ ДО КАНАРСКИ ОСТРОВИ, ОСТРОВ ТЕНЕРИФЕ,8 дни /7 нощувки,включен трансфер

Цени от 1299 лв

ПОЧИВКА В ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА

ПОЧИВКА В ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА

7 нощувки, All Inclusive хотел 4*, включени трансфери, включена екскурзия и летищни такси.

Цени от 1249 лв

Почивка в Южна Италия: Соренто, Неапол, Капри, Амалфи, Казерта , Помпей и Везувий

Почивка в Южна Италия: Соренто, Неапол, Капри, Амалфи, Казерта , Помпей и Везувий

Пакетна програма на ексклузивна цена на Амалфаийското крайбрежие, полупансион, включени самолетни билети,...

Цени от 974 лв

Почивка в Римини 2019

Почивка в Римини 2019

Директни полети до Болоня + 3 включени екскурзии

Цени от 728 лв