Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Кемер - Лято 2019 Самолетна програма от София със 7 нощувки

Транспорт: Самолет

Дати:

19-Юни-2019 26-Юни-2019 03-Юли-2019 10-Юли-2019 17-Юли-2019 24-Юли-2019 31-Юли-2019 07-Август-2019 14-Август-2019 21-Август-2019 28-Август-2019 04-Септември-2019 11-Септември-2019 18-Септември-2019 25-Септември-2019 02-Октомври-2019 09-Октомври-2019

На цена от: 520 лв.

Описание на офертата

Кемер-Лято 2019 Самолетна програма със 7 нощувки от София


05.06. - 09.10.2019 г.

8 дни / 7 нощувки

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!

Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки – в ден сряда.

    В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване FB8791                     11:05 София - 12:35 Анталия
Връщане       FB8792                     13:25 Анталия - 14:45 София
Тип самолет:                                   Airbus 319
Адрес на авиокомпанията:       гр. София,  бул. "Брюксел"  № 1
Авиокомпания:                              Bulgaria Air

Пакетните цени включват:
Чартърен полет София - Анталия - София
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване
Летищни такси
Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
Tрансфери: летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
Изпращане от представител на TA на летище София
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

Пакетните цени не включват:
Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.


Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

ARES CITY HOTEL 3*

ARES CITY HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 294 €

ARMAS TRANSATLANTIK HOTEL SPA 5*

ARMAS TRANSATLANTIK HOTEL SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 294 €

ARES DREAM HOTEL 4*

ARES DREAM HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 295 €

ARES BLUE HOTEL 3*

ARES BLUE HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 295 €

STELLA HOTEL KEMER

STELLA HOTEL KEMER
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 296 €

ARES HOTEL 3*

ARES HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 300 €

MONNA ROZA BEACH RESORT 4*

MONNA ROZA BEACH RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 305 €

BLAUHIMMEL HOTEL

BLAUHIMMEL HOTEL
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 306 €

ASTORIA HOTEL KEMER 4*

ASTORIA HOTEL KEMER 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 312 €

BOTANIK FELIZIYA HOTEL 3*

BOTANIK FELIZIYA HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 316 €

MONNA ROZA GARDEN RESORT 4*

MONNA ROZA GARDEN RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 321 €

KAFTANS CITY BY PRH&R 3*

KAFTANS CITY BY PRH&R 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 321 €

BOTANIC GRAND LUKULUS

BOTANIC GRAND LUKULUS
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 332 €

MAGIC SUN KEMER HOTEL 4 *

MAGIC SUN KEMER HOTEL 4 *
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 340 €

TU CASA GELIDONYA HOTEL

TU CASA GELIDONYA HOTEL
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 342 €

ARMIR PALACE 5*

ARMIR PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 344 €

BOTANIC MAGIC DREAM 4*

BOTANIC MAGIC DREAM 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 348 €

VIKING SUITE

VIKING SUITE
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 352 €

BELPOINT BEACH KEMER 4*

BELPOINT BEACH KEMER 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 352 €

OLIMPUS HOTEL BY PRH&R

OLIMPUS HOTEL BY PRH&R
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 352 €

BONN BEACH HOTEL BY RRH&R

BONN BEACH HOTEL BY RRH&R
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 352 €

SELCUKHAN 4*

SELCUKHAN 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 361 €

ARMAS GUL BEACH HOTEL 5*

ARMAS GUL BEACH HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 361 €

BOTANIC RESORT HOTEL 4*

BOTANIC RESORT HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 364 €

VIKING NONA BEACH 4*

VIKING NONA BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 368 €

ARMAS BEACH RESORT 4*

ARMAS BEACH RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 376 €

GRAND MIRAMOR HOTEL

GRAND MIRAMOR HOTEL
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 376 €

MAYA WORLD IMPERIAL 4*

MAYA WORLD IMPERIAL 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 380 €

ARMAS LABADA HOTEL 5*

ARMAS LABADA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 381 €

SUMELA GARDEN HOTEL

SUMELA GARDEN HOTEL
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 384 €

ARMAS KAPLAN PARADISE HOTEL 5*

ARMAS KAPLAN PARADISE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 385 €

SIMENA HOLIDAY VILLAGE & VILLAS HV 1

SIMENA HOLIDAY VILLAGE & VILLAS HV 1
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 389 €

GRAND RING HOTEL 5*

GRAND RING HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 389 €

LARISSA INN HOTEL 3*

LARISSA INN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 391 €

FAME HOTEL 3*

FAME HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 396 €

FAME RESIDENCE GOYNUK 4*

FAME RESIDENCE GOYNUK 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 396 €

ELIT LIFE HOTEL

ELIT LIFE HOTEL
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 400 €

ARMIR RESORT 4*

ARMIR RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 400 €

PERRE LA MER HOTEL 5*

PERRE LA MER HOTEL  5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 400 €

LARISSA VISTA HOTEL 3*

LARISSA VISTA HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 406 €

TURKIZ RESORT KEMER 5*

TURKIZ RESORT KEMER 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 407 €

SEA GULL HOTEL 4 *

SEA GULL HOTEL 4 *
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 408 €

L'ANCORA BEACH 4*

L'ANCORA BEACH  4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 409 €

SIMENA HOTEL 5*

SIMENA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 410 €

KARMIR RESORT & SPA 5*

KARMIR RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 414 €

FAME RESIDENCE KEMER 5*

FAME RESIDENCE KEMER 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 418 €

LARISSA BELDIBI HOTEL 3*

LARISSA BELDIBI HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 421 €

ONKEL RESORT 5*

ONKEL RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 421 €

FAME RESIDENCE PARK 4*

FAME RESIDENCE PARK 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 424 €

LARISSA MARE BEACH 3*

LARISSA MARE BEACH 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 431 €

PINE HOUSE HOTEL 4*

PINE HOUSE HOTEL  4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 431 €

ROX ROYAL HOTEL (ex.GRAND HABER)

ROX ROYAL HOTEL (ex.GRAND HABER)
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 434 €

ZENA RESORT 5*

ZENA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 441 €

PGS ROSE RESIDENCE BEACH 5*

PGS ROSE RESIDENCE BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 443 €

VIKING STAR 5*

VIKING STAR 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 443 €

QUEENS PARK TEKIROVA 5*

QUEENS PARK TEKIROVA 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 445 €

QUEEN'S PARK LA JARDIN

QUEEN'S PARK LA JARDIN
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 447 €

PALOMA SULTAN BELDIBI 4*

PALOMA SULTAN BELDIBI 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 449 €

SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL 4*

SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 452 €

IMPERIAL SUNLAND

IMPERIAL SUNLAND
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 459 €

DOSINIA LUXURY RESORT 5*

DOSINIA LUXURY RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 459 €

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB 5*

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 461 €

QUEENS PARK GOYNUK 5*

QUEENS PARK  GOYNUK  5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 463 €

DAIMA BIZ RESORT

DAIMA BIZ RESORT
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 465 €

LARISSA SULTAN'S BEACH 3*

LARISSA SULTAN'S BEACH 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 465 €

AMARA CLUB MARINE NATURE 5*

AMARA CLUB MARINE NATURE 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 471 €

ALKOCLAR EXCLUSIVE KEMER 5*

ALKOCLAR EXCLUSIVE KEMER 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 471 €

IRON AMBASSADOR PLAZA HOTEL 4*

IRON AMBASSADOR PLAZA HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 472 €

CLUB SALIMA HV1

CLUB SALIMA HV1
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 483 €

PGS KIRIS RESORT 5*

PGS KIRIS RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 493 €

EUPHORIA TEKIROVA 5*

EUPHORIA TEKIROVA 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 495 €

LARISSA CLUB AKMAN PARK 3*

LARISSA CLUB AKMAN PARK 3*
3

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 496 €

GOLDEN LOTUS HOTEL 4*

GOLDEN LOTUS HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 496 €

CLUB PHASELIS ROSE (HOLIDAY VILLAGE 1)

CLUB PHASELIS ROSE (HOLIDAY VILLAGE 1)
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 500 €

ASTERIA FANTASIA RESORT 5*

ASTERIA FANTASIA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 501 €

ALVA DONNA WORLD PALACE 5 *

ALVA DONNA WORLD PALACE 5 *
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 510 €

CRYSTAL FLORA BEACH 5*

CRYSTAL FLORA BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 517 €

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5*

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 517 €

MEDER RESORT HOTEL - 5 *

MEDER RESORT HOTEL - 5 *
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 526 €

MARTI MYRA 5*

MARTI MYRA  5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 526 €

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5*

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA   5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 533 €

GRAND PARK KEMER 4*

GRAND PARK KEMER 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 537 €

KILIKYA RESORT CAMYUVA 4*

KILIKYA RESORT CAMYUVA 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 542 €

SAILOR’S BEACH CLUB - 4 *

SAILOR’S BEACH CLUB  - 4 *
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 552 €

ORANGE COUNTY DE LUXE 5*

ORANGE COUNTY DE LUXE 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 558 €

KIMERA LOUNGE

KIMERA LOUNGE
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 558 €

LOCEANICA BEACH RESORT

LOCEANICA BEACH RESORT
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 558 €

OTIUM HOTEL LIFE - 5 *

OTIUM HOTEL LIFE - 5 *
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 560 €

KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE 5*

KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 560 €

LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5*

LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 562 €

LARISSA PHASELIS PRINCESS 4*

LARISSA PHASELIS PRINCESS 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 565 €

SIMENA SUN CLUB HV1

SIMENA SUN CLUB HV1
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 574 €

MIRAGE PARK RESORT 5*

MIRAGE PARK RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 583 €

PIRATES BEACH CLUB

PIRATES BEACH CLUB
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 606 €

AMARA PRESTIGE 5 *

AMARA PRESTIGE 5 *
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 606 €

PALOMA FORESTA RESORT SPA 5*

PALOMA FORESTA RESORT SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 610 €

AKKA ANTEDON HOTEL 5*

AKKA ANTEDON HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 612 €

AVANTGARDE LUXURY RESORT 5*

AVANTGARDE LUXURY RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 621 €

DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA-KEMER 5*

DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA-KEMER 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 636 €

CLUB MARCO POLO

CLUB MARCO POLO
1

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 637 €

KILIKYA PALACE 5*

KILIKYA PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 653 €

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5*

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 686 €

MIRADA DEL MAR HOTEL 5*

MIRADA DEL MAR HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 693 €

BARUT KEMER RESORT 5*

BARUT KEMER RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 735 €

RIXOS BELDIBI HOTEL 5*

RIXOS BELDIBI HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 741 €

AMARA DOLCE VITA LUXURY RESORT 5*

AMARA DOLCE VITA LUXURY RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 752 €

AKKA HOTELS PARK CLAROS 4*

AKKA HOTELS PARK CLAROS 4*
4

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 766 €

NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*

NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 781 €

AKKA ALINDA HOTEL 5*

AKKA ALINDA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 799 €

RIXOS SUNGATE 5*

RIXOS SUNGATE 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 882 €

RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*

RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 928 €

MAXX ROYAL KEMER 5*

MAXX ROYAL KEMER 5*
5

Местоположение: Турция, Кемер, Анталия

Цени от 2010 €

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв