Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Кушадасъ - Лято 2019 Автобусна програма със 7 нощувки от София

Транспорт: Автобус

Дати:

06-Септември-2019 08-Септември-2019 10-Септември-2019 13-Септември-2019 15-Септември-2019 17-Септември-2019 20-Септември-2019 22-Септември-2019 24-Септември-2019 27-Септември-2019 29-Септември-2019 01-Октомври-2019 04-Октомври-2019 06-Октомври-2019 08-Октомври-2019 11-Октомври-2019 13-Октомври-2019 15-Октомври-2019 18-Октомври-2019

На цена от: 356 лв.

Описание на офертата

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

31.05. - 18.10.2019 г.

Автобусна програма от София със 7 нощувки.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

Условия за пътуване по програмата за Кушадасъ със 7 нощувки
От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Пакетните цени включват:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут.
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
Представител на TА по време на пътуването.
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.
Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
50 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни. 

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:
Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
Тръгване от София в приблизителни часове от 12.00 до 16.00 ч.
Връщане от Кушадасъ е в приблизителни часове от 14.00 до 18.00 ч.
Продължителността на пътуването е около 16-18 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

MELIKE 2*

MELIKE 2*
2

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 300 лв.

PRESTIGE HOTEL 3*

PRESTIGE HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 321 лв.

SANTUR HOTEL 3*

SANTUR HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 335 лв.

MINAY 3*

MINAY 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 341 лв.

BEST SMYRNA HOTEL 3*

BEST SMYRNA HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 345 лв.

BLUE SEA HOTEL 2*

BLUE SEA HOTEL 2*
2

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 362 лв.

DABAKLAR HOTEL 3*

DABAKLAR HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 376 лв.

GRAND KURDOGLU 4*

GRAND KURDOGLU 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 386 лв.

SOZER 3*

SOZER 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 390 лв.

AYMA 3*

AYMA 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 403 лв.

FLORA SUITES 3*

FLORA SUITES 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 423 лв.

SUNDAY BEACH HOTEL 3 *

SUNDAY BEACH HOTEL 3 *
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 427 лв.

BY KARAASLAN INN HOTEL 4*

BY KARAASLAN INN HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 427 лв.

PONZ BOUTIQUE HOTEL

PONZ BOUTIQUE HOTEL
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 433 лв.

PIGALE FAMILY CLUB 3*

PIGALE FAMILY CLUB 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 435 лв.

ALTINSARAY (BOUTIQUE HOTEL)

ALTINSARAY (BOUTIQUE HOTEL)
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 437 лв.

SENTINUS HOTEL 3+*

SENTINUS HOTEL 3+*
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 450 лв.

AKBULUT HOTEL&SPA 4*

AKBULUT HOTEL&SPA 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 454 лв.

MARINA HOTEL 3*

MARINA HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 454 лв.

PALOMA SENTIDO MARINA SUITES 4*

PALOMA SENTIDO MARINA SUITES 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 454 лв.

ASENA 3*

ASENA 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 454 лв.

SURTEL 3*

SURTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 458 лв.

ROYAL NAS RESORT HOTEL 3*

ROYAL NAS RESORT HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 468 лв.

GREEN GOLD HOTEL 3*

GREEN GOLD HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 474 лв.

DERICI HOTEL 4*

DERICI HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 475 лв.

OMER HOLIDAY RESORT 4*

OMER HOLIDAY RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 476 лв.

MY AEGEAN STAR HOTEL 3+*

MY AEGEAN STAR HOTEL 3+*
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 479 лв.

PANORAMA HILL HOTEL 4*

PANORAMA HILL HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 482 лв.

BLUE VISTA HILL 4*

BLUE VISTA HILL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 501 лв.

PALMIN HOTEL 3*

PALMIN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 501 лв.

GUMULDUR MAVI DENIZ HOTEL

GUMULDUR MAVI DENIZ HOTEL
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 502 лв.

CARINA HOTEL 4*

CARINA HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 509 лв.

CACTUS PARADISE CLUB 4*

CACTUS PARADISE CLUB 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 509 лв.

DOGAN PARADISE BEACH RESORT 3*

DOGAN PARADISE BEACH RESORT 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 509 лв.

L'AMBIANCE ROYAL PALACE 4*

L'AMBIANCE ROYAL PALACE 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 509 лв.

LÁMBIANCE HOTEL 4

LÁMBIANCE HOTEL 4
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 515 лв.

CLUB SCALA NUOVA APART 3*

CLUB SCALA NUOVA APART 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 519 лв.

FAUSTINA HOTEL 4*

FAUSTINA HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 523 лв.

LABRANDA LEBEDOS PRINCES HOTEL 4*

LABRANDA LEBEDOS PRINCES HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 523 лв.

ILAYADA AVANGARDE HOTEL 4*

ILAYADA AVANGARDE HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 523 лв.

DOGAN BEACH RESORT & SPA 3*

DOGAN BEACH RESORT & SPA 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 526 лв.

RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF 5*

RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 530 лв.

ASAYRA THERMAL HOTEL & SPA 5*

ASAYRA THERMAL HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 530 лв.

ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 3+*

ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 3+*
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 532 лв.

MARTI BEACH 3*

MARTI BEACH  3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 532 лв.

ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5*

ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 535 лв.

TUSAN BEACH RESORT 5*

TUSAN BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 535 лв.

RAMADA HOTEL&SUITES 5*

RAMADA HOTEL&SUITES 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 536 лв.

NOTION KESRE BEACH HOTEL 4*

NOTION KESRE BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 536 лв.

FLORA GARDEN EPHESUS 5*

FLORA GARDEN EPHESUS 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 536 лв.

BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4*

BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 536 лв.

CLUB YALI HOTEL & RESORT 5*

CLUB YALI HOTEL & RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 540 лв.

RICHMOND EPHESUS RESORT 5*

RICHMOND EPHESUS RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 542 лв.

ARORA HOTEL 3+*

ARORA HOTEL 3+*
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 546 лв.

PINE BAY HOLIDAY RESORT 5*

PINE BAY HOLIDAY RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 560 лв.

KAYHANBEY HOTEL - 4*

KAYHANBEY HOTEL - 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 564 лв.

EUPHORIA AEGEAN RESORT & SPA - 5*

EUPHORIA AEGEAN RESORT & SPA - 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 578 лв.

TEOS ORMANCI HOLIDAY VILLAGE

TEOS ORMANCI HOLIDAY VILLAGE
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 578 лв.

GRAND SAHINS 4*/ex.COASTLIGHT/

GRAND SAHINS 4*/ex.COASTLIGHT/
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 584 лв.

KUSTUR CLUB HV1*

KUSTUR CLUB HV1*
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 590 лв.

GRAND EFE - 4*

GRAND EFE - 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 591 лв.

FANTASIA HOTEL DE LUXE KUSADASI 5*

FANTASIA HOTEL DE LUXE KUSADASI 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 599 лв.

INFINITY BY YELKEN AQUAPARK&RESORTS 5*/ex. IMBAT/

INFINITY BY YELKEN AQUAPARK&RESORTS 5*/ex. IMBAT/
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 601 лв.

RISUS AQUA BEACH RESORT HOTEL Special class

RISUS AQUA  BEACH RESORT HOTEL Special class
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 605 лв.

DOUBLE TREE BY HILTON HOTEL 4*

DOUBLE TREE BY HILTON HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 605 лв.

LADONIA HOTELS ADAKULE 5*

LADONIA HOTELS ADAKULE 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 619 лв.

SUHAN 360 HOTEL BEACH 5*

SUHAN 360 HOTEL BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 619 лв.

KUSADASI GOLF & SPA RESORT HOTEL 5*

KUSADASI GOLF & SPA RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 632 лв.

LABRANDA EPHESUS PRINCESS 5*

LABRANDA EPHESUS PRINCESS 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 632 лв.

CLUB RESORT ATLANTIS 4*

CLUB RESORT ATLANTIS 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 632 лв.

GUMULDUR RESORT HOTEL 4*

GUMULDUR RESORT HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 660 лв.

MAXIMA PARADISE 4*

MAXIMA PARADISE 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 693 лв.

LA VISTA BOUTIQUE HOTEL & SPA

LA VISTA BOUTIQUE HOTEL & SPA
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 701 лв.

ANGORA BEACH HOTEL 4*

ANGORA BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 728 лв.

PALOMA PASHA RESORT 5*

PALOMA PASHA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 791 лв.

AQUA FANTASY HOTEL & SPA 5*

AQUA FANTASY HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 797 лв.

CHARISMA DE LUXE HOTEL 5*

CHARISMA DE LUXE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 810 лв.

CLUB MAXIMA BAY 4*

CLUB MAXIMA BAY 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 865 лв.

SUNIS EFES ROYAL PALACE RESORT & SPA 5*

SUNIS EFES ROYAL PALACE RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 1002 лв.

CLUB MARVY BY PALOMA 5*

CLUB MARVY BY PALOMA 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 1125 лв.

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв