Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Мармарис - Лято 2019 Автобусна програма със 7 нощувки от София

Транспорт: Автобус

Дати:

06-Септември-2019 13-Септември-2019 20-Септември-2019 27-Септември-2019 04-Октомври-2019 11-Октомври-2019 18-Октомври-2019

На цена от: 256 лв.

Описание на офертата

Мармарис - Лято 2019 Автобусна програма със 7 нощувки от София

31.05. - 18.10.2019 г.

10 дни / 7 нощувки

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Автобусна програма от София със 7 нощувки

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон. 

Условия за пътуване по програмата за Мармарис със 7 нощувки
От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати

Пакетните цени включват:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
Представител на TА по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:
Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
Тръгване от София в приблизителни часове от 12.00 до 16.00 ч.
Връщане от Мармарис е в приблизителни часове от 14.00 до 18.00 ч.
Продължителността на пътуването е около 18-20 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

GOLDEN STAR HOTEL 2*

GOLDEN STAR HOTEL 2*
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 290 лв.

LONDON BLUE HOTEL 2*

LONDON BLUE HOTEL 2*
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 304 лв.

ALKAN HOTEL 3*

ALKAN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 331 лв.

HONEYMOON HOTEL MARMARIS 3*

HONEYMOON HOTEL MARMARIS 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 345 лв.

KIVILCIM HOTEL 2*+

KIVILCIM HOTEL 2*+
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 358 лв.

AMOS 3 *

AMOS 3 *
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 358 лв.

CLASS BEACH 2*+

CLASS BEACH 2*+
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 368 лв.

DIANA HOTEL - 3 *

DIANA HOTEL - 3 *
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 372 лв.

MARMARIS SEA CENTER HOTEL 3*

MARMARIS SEA CENTER HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 372 лв.

SUN MARIS CITY 3 *

SUN MARIS CITY 3 *
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 383 лв.

CIHANTURK HOTEL 3*

CIHANTURK HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 400 лв.

MYRA HOTEL 3*

MYRA HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 400 лв.

BEGONVILLE 3*

BEGONVILLE 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 413 лв.

SERIN HOTEL 2*+

SERIN HOTEL 2*+
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 424 лв.

AURASIA BEACH HOTEL 3*

AURASIA BEACH HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 427 лв.

MERT SEASIDE 2+*

MERT SEASIDE 2+*
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 427 лв.

MEHTAP FAMILY HOTEL 2*

MEHTAP FAMILY HOTEL 2*
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 427 лв.

AEGEAN PARK 3*

AEGEAN PARK 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 427 лв.

PORTOFINO 3*

PORTOFINO 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 441 лв.

POSEIDON - 4*

POSEIDON - 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 443 лв.

TURUNC DREAM HOTEL 4*

TURUNC DREAM HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 454 лв.

SIESTA & JUNIPER HOTEL 3 *

SIESTA & JUNIPER HOTEL 3 *
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 454 лв.

PINETA CLUB 3*+

PINETA CLUB 3*+
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 454 лв.

MEHTAP BEACH HOTEL 2+*

MEHTAP BEACH HOTEL 2+*
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 454 лв.

SERAY 3*

SERAY 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 454 лв.

SESIN HOTEL 4*

SESIN HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 468 лв.

COSMOPOLITAN RESORT HOTEL 4*

COSMOPOLITAN RESORT HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 468 лв.

BEGONVILLE BEACH 3*

BEGONVILLE BEACH 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 468 лв.

CLUB DORADO

CLUB DORADO
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 480 лв.

CLUB VIVA 3*

CLUB VIVA 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 481 лв.

PALMEA HOTEL 4 *

PALMEA HOTEL 4 *
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 482 лв.

SELEN HOTEL 3*

SELEN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 482 лв.

KAYA MARIS 4*

KAYA MARIS 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 509 лв.

IDEAL PICCOLO HOTEL 4*

IDEAL PICCOLO HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 523 лв.

IDEAL PEARL 4*

IDEAL PEARL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 523 лв.

MIRAGE WORLD HOTEL 4*

MIRAGE WORLD HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 523 лв.

PINETA PARK DELUXE 4 *

PINETA PARK DELUXE 4 *
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 523 лв.

CLUB MUNAMAR BEACH RESORT 3+*

CLUB MUNAMAR BEACH RESORT 3+*
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 523 лв.

TROPICAL BEACH HOTEL 4 *

TROPICAL BEACH HOTEL 4 *
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 530 лв.

CLUB ALIZE 3*

CLUB ALIZE 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 536 лв.

ORKA NERGIS BEACH 3*

ORKA NERGIS BEACH 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 536 лв.

EMRE HOTEL 4*

EMRE HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 536 лв.

GREEN NATURE RESORT & SPA 5 *

GREEN NATURE RESORT & SPA 5 *
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 536 лв.

IDEAL PANORAMA HV (4*)

IDEAL PANORAMA HV (4*)
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 550 лв.

MARBAS HOTEL - 3 *

MARBAS HOTEL - 3 *
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 550 лв.

MARTI LA PERLA 4*

MARTI LA PERLA 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 564 лв.

LETOILE 4 *

LETOILE 4 *
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 564 лв.

GRAND CETTIA HOTEL 4*

GRAND CETTIA HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 564 лв.

BLUE BAY PLATINUM 5*

BLUE BAY PLATINUM 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 576 лв.

IDEAL PRIME BEACH 5*

IDEAL PRIME BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 578 лв.

JDWDESIGN HOTEL 4*

JDWDESIGN HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 591 лв.

PASA BEACH HOTEL 4*

PASA BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 591 лв.

EMRE BEACH 5 *

EMRE BEACH 5 *
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 605 лв.

GRAND PASA HOTEL 5*

GRAND PASA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 619 лв.

LALILA BLUE HOTEL 4*

LALILA BLUE HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 619 лв.

GOLDEN ROCK BEACH 5*

GOLDEN ROCK BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 646 лв.

ELITE WORLD MARMARIS HOTEL 4*+

ELITE WORLD MARMARIS HOTEL 4*+
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 646 лв.

CLUB MARMARIS PALACE HV1 *

CLUB MARMARIS PALACE HV1 *
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 658 лв.

MARMARIS PARK 4*

MARMARIS PARK 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 671 лв.

MARTI RESORT 5*

MARTI RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 687 лв.

CETTIA BEACH RESORT 4 *

CETTIA BEACH RESORT 4 *
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 701 лв.

LUNA BEACH DELUXE 4+*

LUNA BEACH DELUXE 4+*
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 701 лв.

SENTIDO ORKA LOTUS BEACH 5*

SENTIDO ORKA LOTUS BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 714 лв.

ELEGANCE 5 *

ELEGANCE 5 *
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 728 лв.

TURUNC RESORT HOTEL 5*

TURUNC RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 742 лв.

CASA BLANCA BEACH 4*

CASA BLANCA BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 756 лв.

FORTEZZA BEACH RESORT 5*

FORTEZZA BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 756 лв.

TURUNC PREMIUM 5*

TURUNC PREMIUM 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 783 лв.

CLUB TURBAN 5 *

CLUB TURBAN 5 *
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 797 лв.

SENTIDO SEA STAR HOTEL 4*

SENTIDO SEA STAR HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 851 лв.

GREEN NATURE DIAMOND 5*

GREEN NATURE DIAMOND 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 851 лв.

AQUA HOTEL 5 *

AQUA HOTEL 5 *
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 892 лв.

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв