Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Мармарис - Лято 2019 Самолетна програма от София със 7 нощувки

Транспорт: Самолет

Дати:

24-Юли-2019 31-Юли-2019 07-Август-2019 14-Август-2019 21-Август-2019 28-Август-2019 04-Септември-2019 11-Септември-2019 18-Септември-2019 25-Септември-2019 02-Октомври-2019 09-Октомври-2019

На цена от: 467 лв.

Описание на офертата

Мармарис - Лято 2019 самолетна програма със 7 нощувки от София

05.06. - 09.10.2019 г.

8 дни / 7 нощувки

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!

Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки в ден сряда

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:

Заминаване 8Q2702

11:30 София - 13:00 Милас (Бодрум)

Връщане 8Q2701

09:00 Милас (Бодрум) - 10:40  София

Адрес на авиокомпанията:

Atatürk Havalimanı B Door / ISTANBUL

авиокомпания:

ONUR AIR

Тип самолет:

Airbus A-320


Пакетните цени включват:
Чартърен полет София - Милас (Бодрум) - София
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване
Летищни такси
Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
Tрансфери: летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
Изпращане от представител на TA на летище София
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

Пакетните цени не включват:
Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу)
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт


Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Бодрум – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Милас, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Милас -София .

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; Hight class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

GOLDEN STAR HOTEL 2*

GOLDEN STAR HOTEL 2*
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 255 €

LONDON BLUE HOTEL 2*

LONDON BLUE HOTEL 2*
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 263 €

ALKAN HOTEL 3*

ALKAN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 278 €

HONEYMOON HOTEL MARMARIS 3*

HONEYMOON HOTEL MARMARIS 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 286 €

KIVILCIM HOTEL 2*+

KIVILCIM HOTEL 2*+
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 294 €

AMOS 3 *

AMOS 3 *
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 294 €

SUN MARIS CITY 3 *

SUN MARIS CITY 3 *
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 302 €

MARMARIS SEA CENTER HOTEL 3*

MARMARIS SEA CENTER HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 302 €

DIANA HOTEL - 3 *

DIANA HOTEL - 3 *
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 302 €

AEGEAN PARK 3*

AEGEAN PARK 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 310 €

MYRA HOTEL 3*

MYRA HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 320 €

SERIN HOTEL 2*+

SERIN HOTEL 2*+
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 326 €

CIHANTURK HOTEL 3*

CIHANTURK HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 326 €

MERT SEASIDE 2+*

MERT SEASIDE 2+*
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 334 €

MEHTAP FAMILY HOTEL 2*

MEHTAP FAMILY HOTEL 2*
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 334 €

AURASIA BEACH HOTEL 3*

AURASIA BEACH HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 334 €

PORTOFINO 3*

PORTOFINO 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 342 €

SERAY 3*

SERAY 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 350 €

MEHTAP BEACH HOTEL 2+*

MEHTAP BEACH HOTEL 2+*
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 350 €

SESIN HOTEL 4*

SESIN HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 358 €

GRAND FAROS HOTEL 3*+

GRAND FAROS HOTEL 3*+
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 359 €

PINETA CLUB 3*+

PINETA CLUB 3*+
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 364 €

BEGONVILLE 3*

BEGONVILLE 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 366 €

SELEN HOTEL 3*

SELEN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 366 €

SIESTA & JUNIPER HOTEL 3 *

SIESTA & JUNIPER HOTEL 3 *
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 373 €

GREEN NATURE RESORT & SPA 5 *

GREEN NATURE RESORT & SPA 5 *
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 376 €

CLUB DORADO

CLUB DORADO
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 378 €

CLUB VIVA 3*

CLUB VIVA 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 380 €

BEGONVILLE BEACH 3*

BEGONVILLE BEACH 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 382 €

KAYA MARIS 4*

KAYA MARIS 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 382 €

CLASS BEACH 2*+

CLASS BEACH 2*+
2

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 389 €

IDEAL PEARL 4*

IDEAL PEARL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 390 €

IDEAL PICCOLO HOTEL 4*

IDEAL PICCOLO HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 390 €

TURUNC DREAM HOTEL 4*

TURUNC DREAM HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 398 €

EMRE HOTEL 4*

EMRE HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 398 €

ORKA NERGIS BEACH 3*

ORKA NERGIS BEACH 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 398 €

COSMOPOLITAN RESORT HOTEL 4*

COSMOPOLITAN RESORT HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 399 €

MIRAGE WORLD HOTEL 4*

MIRAGE WORLD HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 405 €

MARBAS HOTEL - 3 *

MARBAS HOTEL - 3 *
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 406 €

IDEAL PANORAMA HV (4*)

IDEAL PANORAMA HV (4*)
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 406 €

CLUB MUNAMAR BEACH RESORT 3+*

CLUB MUNAMAR BEACH RESORT 3+*
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 413 €

PALMEA HOTEL 4 *

PALMEA HOTEL 4 *
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 414 €

POSEIDON - 4*

POSEIDON - 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 422 €

PINETA PARK DELUXE 4 *

PINETA PARK DELUXE 4 *
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 424 €

LALILA BLUE HOTEL 4*

LALILA BLUE HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 426 €

PASA BEACH HOTEL 4*

PASA BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 430 €

GRAND CETTIA HOTEL 4*

GRAND CETTIA HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 430 €

TROPICAL BEACH HOTEL 4 *

TROPICAL BEACH HOTEL 4 *
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 430 €

IDEAL PRIME BEACH 5*

IDEAL PRIME BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 438 €

EMRE BEACH 5 *

EMRE BEACH 5 *
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 438 €

JDWDESIGN HOTEL 4*

JDWDESIGN HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 439 €

GRAND PASA HOTEL 5*

GRAND PASA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 446 €

BLUE BAY PLATINUM 5*

BLUE BAY PLATINUM 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 449 €

MARTI LA PERLA 4*

MARTI LA PERLA 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 457 €

GOLDEN ROCK BEACH 5*

GOLDEN ROCK BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 462 €

LUNA BEACH DELUXE 4+*

LUNA BEACH DELUXE 4+*
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 494 €

SENTIDO ORKA LOTUS BEACH 5*

SENTIDO ORKA LOTUS BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 502 €

ELITE WORLD MARMARIS HOTEL 4*+

ELITE WORLD MARMARIS HOTEL 4*+
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 502 €

MARMARIS PARK 4*

MARMARIS PARK 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 505 €

CLUB MARMARIS PALACE HV1 *

CLUB MARMARIS PALACE HV1 *
1

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 509 €

CLUB ALIZE 3*

CLUB ALIZE 3*
3

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 510 €

LETOILE 4 *

LETOILE 4 *
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 510 €

TURUNC RESORT HOTEL 5*

TURUNC RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 518 €

FORTEZZA BEACH RESORT 5*

FORTEZZA BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 526 €

CETTIA BEACH RESORT 4 *

CETTIA BEACH RESORT 4 *
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 528 €

GREEN NATURE DIAMOND 5*

GREEN NATURE DIAMOND 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 534 €

TURUNC PREMIUM 5*

TURUNC PREMIUM 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 542 €

MARTI RESORT 5*

MARTI RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 566 €

CASA BLANCA BEACH 4*

CASA BLANCA BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 581 €

CLUB TURBAN 5 *

CLUB TURBAN 5 *
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 618 €

SENTIDO SEA STAR HOTEL 4*

SENTIDO SEA STAR HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 630 €

ELEGANCE 5 *

ELEGANCE 5 *
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 654 €

AQUA HOTEL 5 *

AQUA HOTEL 5 *
5

Местоположение: Турция, Мармарис

Цени от 691 €

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв