Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Ранни записвания Бодрум - Лято 2019 Самолетна програма от София със 7 нощувки

Транспорт: Самолет

Дати:

04-Септември-2019 11-Септември-2019 18-Септември-2019 25-Септември-2019 02-Октомври-2019 09-Октомври-2019

На цена от: 543.72 лв.

Описание на офертата

Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки - всяка сряда


05.06. - 09.10.2019 г.


8 дни / 7 нощувки


ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!


В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:

Заминаване 8Q2702

11:30 София - 13:00 Милас (Бодрум)

Връщане 8Q2701

09:00 Милас (Бодрум) - 10:40  София

Адрес на авиокомпанията:

Atatürk Havalimanı B Door / Yeşilköy / İSTANBUL / TÜRKİYE

авиокомпания:

ONUR AIR

Тип самолет:

Airbus A-320


Пакетните цени включват:
Чартърен полет София - Милас (Бодрум) - София;
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване;
Багаж  в самолета до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен;
Летищни такси;
Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен;
Tрансфери: летище - хотел - летище;
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 г.);
Изпращане от представител на TA на летище София;
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

Пакетните цени не включват:
Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу);
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.;
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.;
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Бодрум – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Милас, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Милас -София .

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; Hight class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПО ДОЛУ ПРИ ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

COSTA BLU HOTEL 4*

COSTA BLU HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 321 €

COSTA MAYA BODRUM 3*

COSTA MAYA BODRUM 3*
3

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 337 €

EKEN RESORT 4*

EKEN RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 344 €

COSTA AKKAN SUITES

COSTA AKKAN SUITES
1

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 345 €

AMBROSIA 4*

AMBROSIA 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 345 €

JASMIN BEACH HOTEL 4*

JASMIN BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 359 €

LATANYA PARK RESORT 4*

LATANYA PARK RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 361 €

BODRUM HOLIDAY RESORT & SPA 5*

BODRUM HOLIDAY RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 369 €

PARKIM AYAZ HOTEL 4*

PARKIM AYAZ HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 369 €

PALOMA FAMILY CLUB 3*

PALOMA FAMILY CLUB 3*
3

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 369 €

COSTA 3S BEACH HOTEL 3*

COSTA 3S BEACH HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 370 €

PETUNYA BEACH RESORT 4*

PETUNYA BEACH RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 373 €

GREEN BEACH RESORT 5*

GREEN BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 381 €

DIAMOND OF BODRUM 5*

DIAMOND OF BODRUM  5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 382 €

BENDIS BEACH HOTEL 4*

BENDIS BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 384 €

BODRUM PARK RESORT HV/5*

BODRUM PARK RESORT HV/5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 385 €

WOXXIE HOTEL 4*

WOXXIE HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 385 €

COSTA BITEZHAN BEACH 4*

COSTA BITEZHAN BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 385 €

MANDARIN RESORT & SPA 5*

MANDARIN RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 389 €

BODRUM BEACH RESORT 4*

BODRUM BEACH RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 391 €

CLUB FOREVER BODRUM 4*

CLUB FOREVER BODRUM 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 401 €

COSTA LUVI HOTEL 4*

COSTA LUVI HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 401 €

MIO BIANCO HOTEL 4*

MIO BIANCO HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 402 €

GOLDEN AGE HOTEL 4 *

GOLDEN AGE HOTEL  4 *
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 409 €

BODRUM ONURA HOLIDAY VILLAGE 4*

BODRUM ONURA HOLIDAY VILLAGE 4*
4

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 409 €

CRYSTAL GREEN BAY RESORT AND SPA 5*

CRYSTAL GREEN BAY RESORT AND SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 413 €

GRAND PARK BODRUM 5*

GRAND PARK BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 417 €

NATUR GARDEN HOTEL 3*

NATUR GARDEN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 417 €

SUNDANCE RESORT 5*

SUNDANCE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 420 €

ROYAL ARENA RESORT & SPA 5*

ROYAL ARENA RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 425 €

ROYAL ASARLIK BEACH 5 *

ROYAL ASARLIK BEACH 5 *
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 425 €

GUMBET ANIL BEACH HOTEL 3*

GUMBET ANIL BEACH HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 441 €

ARMONIA HV & SPA 5*

ARMONIA HV & SPA  5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 449 €

ISIS HOTEL GODDESS OF BODRUM 5*

ISIS HOTEL GODDESS OF BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 457 €

SALMAKIS BEACH RESORT & SPA 5 *

SALMAKIS BEACH RESORT & SPA 5 *
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 484 €

YASMIN RESORT 5 *

YASMIN RESORT  5 *
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 497 €

KADIKALE RESORT 5*

KADIKALE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 521 €

VOGUE HOTEL BODRUM 5*

VOGUE HOTEL BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 529 €

SAMARA HOTEL 5*

SAMARA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 545 €

LA BLANCHE RESORT 5*

LA BLANCHE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 553 €

LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5*

LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 569 €

DUJA BODRUM by LA BLANCHE (EX.KERVANSARAY) 5 *

DUJA BODRUM by LA BLANCHE (EX.KERVANSARAY) 5 *
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 647 €

VOYAGE HOTEL BODRUM 5*

VOYAGE HOTEL BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 657 €

TITANIC DELUXE BODRUM 5*

TITANIC DELUXE BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 660 €

ISIL CLUB BODRUM HV 5*

ISIL CLUB BODRUM HV 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 672 €

VOYAGE TURKBUKU HOTEL 5*

VOYAGE TURKBUKU HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 686 €

ASTERIA BODRUM RESORT 5*

ASTERIA BODRUM RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 709 €

VOYAGE TORBA HV & VOYAGE TORBA PRIVATE 5*

VOYAGE TORBA HV & VOYAGE TORBA PRIVATE 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 716 €

RIXOS PREMIUM BODRUM 5*

RIXOS PREMIUM BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 720 €

XANADU ISLAND ALL SUITES 5*

XANADU ISLAND ALL SUITES 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 752 €

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA 5*

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 756 €

HAPIMAG SEA GARDEN HOTEL 5*

HAPIMAG SEA GARDEN HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 789 €

SIANJI WELL BEING RESORT 5* (Ex. Garden Of Babaylon)

SIANJI WELL BEING RESORT 5* (Ex. Garden Of  Babaylon)
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 846 €

THE BODRUM by PARAMOUNT HOTELS & RESORTS 5*

THE BODRUM by PARAMOUNT HOTELS & RESORTS 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1183 €

NIKKI BEACH RESORT AND SPA 5*

NIKKI BEACH RESORT AND SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1191 €

LUJO HOTEL BODRUM 5*

LUJO HOTEL BODRUM 5*
5

Местоположение: Турция, Бодрум

Цени от 1223 €

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв