Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Ранни записвания Лара - Лято 2019 Aвтобусна програма със 7 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати:

16-Август-2019 23-Август-2019 30-Август-2019 06-Септември-2019 13-Септември-2019 20-Септември-2019 27-Септември-2019 04-Октомври-2019 11-Октомври-2019 18-Октомври-2019

На цена от: 538 лв.

Описание на офертата

Лара - Лято 2019  Aвтобусна програма  със 7 нощувки от София

05.06. - 18.10.2019 г.

10 дни / 7 нощувки

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!

Автобусна програма от София със 7 нощувки

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

Условия за пътуване по програмата за Анталия (райони Алания, Белек, Кемер, Лара, Сиде) със 7 нощувки
От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.
От Велико Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора - при записани минимум 8 човека за всяка от обявените дати, се начислява доплащане за трансфер от съответния град до основните автобуси, тръгващи от София, с прекачване в Стара Загора или на Автомагистрала Марица, в района на Димитровград. Цена за трансфер на човек: от Велико Търново 45 лв.; от Габрово 40 лв; от Казанлък 35 лв.; от Стара Загора 35 лв.

Пакетните цени включват:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
Представител на TА по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:
Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
Връщане от Анталия е в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
Продължителността на пътуването е около 20 - 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване All inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

KERVANSARAY HOTEL KUNDU - 5*

KERVANSARAY HOTEL KUNDU - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 694 лв.

SEA LIFE FAMILY RESORT 5*

SEA LIFE FAMILY RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 708 лв.

LARA FAMILY CLUB 5*

LARA FAMILY CLUB 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 710 лв.

RIXOS DOWNTOWN 5*

RIXOS DOWNTOWN  5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 730 лв.

KERVANSARAY HOTEL LARA - 5*

KERVANSARAY HOTEL LARA - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 732 лв.

RAMADA RESORT LARA 5*

RAMADA RESORT LARA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 747 лв.

PORTO BELLO RESORT & SPA 5*

PORTO BELLO RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 763 лв.

SWANDOR TOPKAPI PALACE 5*

SWANDOR TOPKAPI PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 803 лв.

GRAND PARK LARA 4 *

GRAND PARK LARA  4 *
4

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 818 лв.

ASKA LARA RESORT & SPA 5*

ASKA LARA RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 825 лв.

FAME RESIDENCE LARA - 5*

FAME RESIDENCE LARA - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 826 лв.

LAREN FAMILY RESORT & SPA 5*

LAREN FAMILY RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 831 лв.

CLUB HOTEL SERA 5*

CLUB HOTEL SERA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 831 лв.

RAMADA PLAZA ANTALYA 5*

RAMADA PLAZA ANTALYA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 856 лв.

VENEZIA PALACE DE LUXE RESORT - 5*

VENEZIA PALACE DE LUXE RESORT - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 896 лв.

CLUB HOTEL FALCON 4*

CLUB HOTEL FALCON 4*
4

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 913 лв.

WIND OF LARA HOTEL & SPA 5*

WIND OF LARA HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1021 лв.

TRENDY LARA HOTEL 5*

TRENDY LARA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1026 лв.

SHERWOOD EXCLUSIVE LARA 5*

SHERWOOD EXCLUSIVE LARA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1036 лв.

ROYAL SEGINUS HOTEL 5*

ROYAL SEGINUS HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1081 лв.

DELPHIN DIVA PREMIERE - 5*

DELPHIN DIVA PREMIERE - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1086 лв.

MIRACLE RESORT HOTEL 5*

MIRACLE RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1109 лв.

DELPHIN PALACE LARA - 5*

DELPHIN PALACE LARA - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1114 лв.

ROYAL WINGS HOTEL 5*

ROYAL WINGS HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1138 лв.

ROYAL HOLIDAY PALACE 5*

ROYAL HOLIDAY PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1138 лв.

CONCORDE DELUXE RESORT 5*

CONCORDE DELUXE RESORT  5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1165 лв.

TITANIC BEACH RESORT - 5*

TITANIC BEACH RESORT - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1174 лв.

BAIA LARA HOTEL 5*

BAIA LARA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1179 лв.

DELPHIN BE GRAND RESORT 5*

DELPHIN BE GRAND RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1203 лв.

IC GREEN PALACE 5*

IC GREEN PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1324 лв.

ADALYA ELITE LARA 5*

ADALYA ELITE LARA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1356 лв.

LIMAK LARA DELUXE - 5*

LIMAK LARA DELUXE - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1365 лв.

DELPHIN IMPERIAL 5*

DELPHIN IMPERIAL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1477 лв.

BARUT LARA COLLECTION 5*

BARUT LARA COLLECTION 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1500 лв.

TITANIC MARDAN PALACE 5*

TITANIC MARDAN PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1560 лв.

IC RESIDENCE 5*

IC RESIDENCE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 2885 лв.

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв