Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Сиде - Лято 2019 Самолетна програма от Варна със 7 нощувки, полет във ВТОРНИК

Транспорт: Самолет

Дати:

27-Август-2019 03-Септември-2019 10-Септември-2019 17-Септември-2019 24-Септември-2019 01-Октомври-2019 08-Октомври-2019 15-Октомври-2019 22-Октомври-2019

На цена от: 577 лв.

Описание на офертата

Сиде - Лято 2019  Самолетна програма от Варна със 7 нощувки, полет във ВТОРНИК

27.08. - 22.10.2019 г.

8 дни / 7 нощувки

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!

Самолетна програма с чартърен полет от Варна със 7 нощувки – в ден вторник.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване BUC239                    08:30 Варна - 10:00 Анталия
Връщане       BUC240                    10:50 Анталия - 12:30 Варна
Тип самолет:                                   A320
Адрес на авиокомпанията:       гр. София,  ж.к Горубляне, ул. Павел Красов 35
Авиокомпания:                              Bulgarian Air Charter

Пакетните цени включват:
Чартърен полет Варна - Анталия - Варна
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
Летищни такси
Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
Tрансфери: летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
Изпращане от представител на TA на летище Варна
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

Пакетните цени не включват:
Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.


Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – Варна – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - Варна.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

HOLIDAY CITY HOTEL 4*

HOLIDAY CITY HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 346 €

SWEET PARK HOTEL 4*

SWEET PARK HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 362 €

MIAMI BEACH HOTEL 3*

MIAMI BEACH HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 364 €

SEHER SUN BEACH - 4 *

SEHER SUN BEACH - 4 *
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 370 €

SIDE TOWN BY Z HOTELS 3*

SIDE TOWN BY Z HOTELS 3*
3

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 379 €

CENGER BEACH RESORT

CENGER BEACH RESORT
1

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 388 €

CALIDO MARIS HOTEL 5*

CALIDO MARIS HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 398 €

GRAND SEKER 4*

GRAND SEKER 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 402 €

RAMADA RESORT SIDE 5*

RAMADA RESORT SIDE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 406 €

THRONE BEACH RESORT & SPA 5*

THRONE BEACH RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 414 €

EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE 5*

EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 420 €

DIAMOND ELITE HOTEL & SPA - 5*

DIAMOND ELITE HOTEL & SPA - 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 424 €

SEHER SUN PALACE 5*

SEHER SUN PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 425 €

ARMAS BELLA SUN HOTEL 4*

ARMAS BELLA SUN HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 427 €

RIO LA VITAS RESORT & SPA 5*

RIO LA VITAS RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 432 €

LYRA RESORT & SPA 5*

LYRA RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 432 €

IRON AMBASSADOR SIDE BEACH 4*

IRON AMBASSADOR SIDE BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 436 €

ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE 4*

ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 436 €

ARMAS SARAY REGENCY 5* (ex.Maritim Saray)

ARMAS SARAY REGENCY 5* (ex.Maritim Saray)
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 439 €

SIDEKUM HOTEL 5*

SIDEKUM HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 441 €

PEMAR BEACH RESORT - 5*

PEMAR BEACH RESORT - 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 442 €

SUN BEACH HOTEL 3*

SUN BEACH HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 442 €

HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5*

HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 444 €

CESARS RESORT SIDE 5*

CESARS RESORT SIDE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 447 €

DIAMOND BEACH HOTEL & SPA - 5*

DIAMOND BEACH HOTEL & SPA - 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 447 €

DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA 5*

DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 456 €

MAYA GOLF HOTEL SIDE 5*

MAYA GOLF HOTEL SIDE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 457 €

LINDA RESORT 5*

LINDA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 460 €

SUN BEACH PARK HOTEL 4*

SUN BEACH PARK HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 462 €

SUNMELIA BEACH 5*

SUNMELIA BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 462 €

COROLLA SIDE HOTEL - 4 *

COROLLA SIDE HOTEL - 4 *
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 469 €

ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE 4*

ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 475 €

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5*

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 476 €

OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL 5*

OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 482 €

SEA PLANET RESORT & SPA 5*

SEA PLANET RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 483 €

VENUS HOTEL 4*

VENUS HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 483 €

J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA 5*

J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 485 €

SIDE SUN CLUB 4*

SIDE SUN CLUB 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 487 €

VONRESORT GOLDEN BEACH & AQUA 5*

VONRESORT GOLDEN BEACH & AQUA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 488 €

SEA WORLD RESORT & SPA 5*

SEA WORLD RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 490 €

ORFEUS PARK HOTEL - 4*

ORFEUS PARK HOTEL - 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 491 €

GRAND PRESTIGE HOTEL 5*

GRAND PRESTIGE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 495 €

MAYA WORLD HOTEL SIDE 4*

MAYA WORLD HOTEL SIDE 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 503 €

ARMAS BELLA LUNA 4*

ARMAS BELLA LUNA 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 507 €

VONRESORT GOLDEN COAST 5*

VONRESORT GOLDEN COAST 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 510 €

SERENIS HOTEL 5*

SERENIS HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 511 €

BARUT B SUITES 4*

BARUT B SUITES 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 516 €

NASHIRA RESORT HOTEL 5*

NASHIRA RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 520 €

LRS LAKE & RIVER SIDE HOTEL 5*

LRS LAKE & RIVER SIDE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 521 €

OZLEM GARDEN HOTEL 3*

OZLEM GARDEN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 521 €

VONRESORT ELITE HOTEL 5*

VONRESORT ELITE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 524 €

KAMELYA K CLUB 5*

KAMELYA K CLUB 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 524 €

HORUS PARADISE LUXURY RESORT 5*

HORUS PARADISE LUXURY RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 528 €

CLUB TURAN PRINCE WORLD 5*

CLUB TURAN PRINCE WORLD 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 530 €

SEHER RESORT 5*

SEHER RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 532 €

OTIUM ECO CLUB 5*

OTIUM ECO CLUB 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 535 €

LRS PORT RIVER & SPA HOTEL 5*

LRS PORT RIVER  & SPA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 536 €

STARLIGHT RESORT HOTEL 5*

STARLIGHT RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 540 €

SUNRISE PARK RESORT & SPA 5*

SUNRISE PARK RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 540 €

KAYA SIDE CLUB CALIMERA 5*

KAYA SIDE CLUB CALIMERA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 545 €

CLUB CALIMERA SERRA PALACE 5*

CLUB CALIMERA SERRA PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 547 €

KAMELYA WORLD FULYA RESORT 5*

KAMELYA WORLD FULYA  RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 552 €

ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT 5*

ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 560 €

CRYSTAL SUNSET RESORT & SPA 5*

CRYSTAL SUNSET RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 566 €

SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5*

SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 570 €

ARCANUS SIDE RESORT 5*

ARCANUS SIDE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 571 €

LARISSA STONE PALACE 5*

LARISSA STONE PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 584 €

SIDE LA GRANDE RESORT & SPA 5*

SIDE LA GRANDE RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 586 €

CRYSTAL PALACE 5*

CRYSTAL PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 587 €

SENTIDO TURAN PRINCE 5*

SENTIDO TURAN PRINCE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 589 €

KAMELYA WORLD SELIN RESORT 5*

KAMELYA WORLD SELIN RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 589 €

VILLA SIDE RESIDENCE 5*

VILLA SIDE RESIDENCE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 590 €

SUENO HOTELS BEACH SIDE - 5*

SUENO HOTELS BEACH SIDE - 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 597 €

HANE FAMILY RESORT 4*

HANE FAMILY RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 599 €

ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT 5*

ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 601 €

SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA 5*

SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 601 €

LYKIA WORLD LINKS GOLF 5*

LYKIA WORLD LINKS GOLF 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 601 €

VALENTINE RESORT & SPA 5*

VALENTINE RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 602 €

ALBA RESORT HOTEL 5*

ALBA RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 603 €

HANE HOTEL SIDE 4*

HANE HOTEL SIDE 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 607 €

TUI MAGIS LIFE JACARANDA 5*

TUI MAGIS LIFE JACARANDA  5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 608 €

OTIUM HOTEL SEVEN SEAS 5*

OTIUM HOTEL SEVEN SEAS 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 611 €

SILENCE BEACH RESORT 5*

SILENCE BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 617 €

KIRMAN HOTELS SIDEMARIN BEACH & SPA 5*

KIRMAN HOTELS SIDEMARIN BEACH & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 624 €

CLUB NENA SIDE 5*

CLUB NENA SIDE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 648 €

AYDINBEY KING'S PALACE - 5*

AYDINBEY KING'S PALACE - 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 654 €

ALBA QUEEN HOTEL 5*

ALBA QUEEN  HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 659 €

TRENDY PALM BEACH HOTEL 5*

TRENDY PALM BEACH HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 661 €

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY 5*

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 670 €

BOSPHORUS SORGUN 5*

BOSPHORUS SORGUN 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 681 €

TRENDY SIDE BEACH 4*

TRENDY SIDE BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 689 €

TURQUOISE RESORT - 5 *

TURQUOISE RESORT - 5 *
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 695 €

ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*

ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 702 €

SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA 5*

SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 715 €

PALOMA ORENDA RESORT

PALOMA ORENDA RESORT
1

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 717 €

THE SENSE DE LUXE HOTEL 5*

THE SENSE DE LUXE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 743 €

THE XANTE RESORT & SPA 5*

THE XANTE RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 751 €

BARUT HOTELS HEMERA 5*

BARUT HOTELS HEMERA  5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 751 €

PALOMA SENTIDO PERISSIA HOTEL 5*

PALOMA SENTIDO PERISSIA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 753 €

TRENDY ASPENDOS BEACH 5*

TRENDY ASPENDOS BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 755 €

PALOMA OCEANA RESORT 5*

PALOMA OCEANA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 767 €

ALBA ROYAL HOTEL 5*

ALBA ROYAL HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 773 €

PALOMA FINESSE HOTEL SIDE

PALOMA FINESSE HOTEL SIDE
1

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 774 €

BARUT SORGUN SENSATORI 5*

BARUT SORGUN SENSATORI  5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 794 €

ROYAL TAJ MAHAL 5*

ROYAL TAJ MAHAL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 808 €

ROYAL DRAGON 5*

ROYAL DRAGON 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 808 €

ARUM BARUT COLLECTION 5*

ARUM BARUT COLLECTION 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 825 €

VOYAGE SORGUN 5*

VOYAGE SORGUN  5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 828 €

SUNIS KUMKOY BEACH 5*

SUNIS KUMKOY BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 830 €

SENSIMAR SIDE RESORT SPA 5*

SENSIMAR SIDE RESORT SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 854 €

TRENDY VERBENA BEACH HOTEL 5*

TRENDY VERBENA BEACH HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 871 €

BARUT HOTELS ACANTHUS & CENNET 4*

BARUT HOTELS ACANTHUS & CENNET 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1062 €

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв