Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Сиде - Лято 2019 Aвтобусна програма със 7 нощувки от Варна и Бургас

Транспорт: Автобус

Дати:

30-Август-2019 06-Септември-2019 13-Септември-2019 20-Септември-2019 22-Септември-2019 27-Септември-2019 04-Октомври-2019 11-Октомври-2019 18-Октомври-2019

На цена от: 359 лв.

Описание на офертата

Сиде - Лято 2019 Aвтобусна  програма със 7 нощувки от Варна и Бургас

30.08. - 18.10.2019 г.

10 дни / 7 нощувки

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ОПИСАНИЕТО НА ПРОГРАМАТА!ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

Автобусна програма от Варна със 7 нощувки.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


Условия за пътуване по програмата за Анталия (райони Алания, Белек, Кемер, Лара, Сиде) със 7 нощувки
От Варна, Слънчев Бряг и Бургас за всички обявени дати

Пакетните цени включват:
Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
Представител на TА по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:
Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
Тръгване от Варна в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
Връщане от Анталия е в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; Hight class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ЦЕНИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

SIDE TOWN BY Z HOTELS 3*

SIDE TOWN BY Z HOTELS 3*
3

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 380 лв.

SEHER SUN BEACH - 4 *

SEHER SUN BEACH - 4 *
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 407 лв.

SWEET PARK HOTEL 4*

SWEET PARK HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 414 лв.

RAMADA RESORT SIDE 5*

RAMADA RESORT SIDE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 433 лв.

THRONE BEACH RESORT & SPA 5*

THRONE BEACH RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 434 лв.

CENGER BEACH RESORT

CENGER BEACH RESORT
1

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 434 лв.

MIAMI BEACH HOTEL 3*

MIAMI BEACH HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 434 лв.

ARMAS BELLA SUN HOTEL 4*

ARMAS BELLA SUN HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 447 лв.

MAYA GOLF HOTEL SIDE 5*

MAYA GOLF HOTEL SIDE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 448 лв.

SEHER SUN PALACE 5*

SEHER SUN PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 448 лв.

LYRA RESORT & SPA 5*

LYRA RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 455 лв.

ARMAS SARAY REGENCY 5* (ex.Maritim Saray)

ARMAS SARAY REGENCY 5* (ex.Maritim Saray)
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 462 лв.

LINDA RESORT 5*

LINDA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 470 лв.

ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE 4*

ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 474 лв.

SUN BEACH HOTEL 3*

SUN BEACH HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 475 лв.

CALIDO MARIS HOTEL 5*

CALIDO MARIS HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 479 лв.

HOLIDAY CITY HOTEL 4*

HOLIDAY CITY HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 489 лв.

PEMAR BEACH RESORT - 5*

PEMAR BEACH RESORT - 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 495 лв.

SUN BEACH PARK HOTEL 4*

SUN BEACH PARK HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 503 лв.

MAYA WORLD HOTEL SIDE 4*

MAYA WORLD HOTEL SIDE 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 505 лв.

DIAMOND ELITE HOTEL & SPA - 5*

DIAMOND ELITE HOTEL & SPA - 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 515 лв.

RIO LA VITAS RESORT & SPA 5*

RIO LA VITAS RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 522 лв.

EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE 5*

EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 530 лв.

DIAMOND BEACH HOTEL & SPA - 5*

DIAMOND BEACH HOTEL & SPA - 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 540 лв.

SIDEKUM HOTEL 5*

SIDEKUM HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 553 лв.

GRAND SEKER 4*

GRAND SEKER 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 556 лв.

CESARS RESORT SIDE 5*

CESARS RESORT SIDE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 556 лв.

SEHER RESORT 5*

SEHER RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 557 лв.

SEA PLANET RESORT & SPA 5*

SEA PLANET RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 560 лв.

SUNMELIA BEACH 5*

SUNMELIA BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 560 лв.

ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE 4*

ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 571 лв.

SEA WORLD RESORT & SPA 5*

SEA WORLD RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 576 лв.

OTIUM ECO CLUB 5*

OTIUM ECO CLUB 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 578 лв.

J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA 5*

J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 580 лв.

OZLEM GARDEN HOTEL 3*

OZLEM GARDEN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 589 лв.

COROLLA SIDE HOTEL - 4 *

COROLLA SIDE HOTEL - 4 *
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 591 лв.

DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA 5*

DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 592 лв.

GRAND PRESTIGE HOTEL 5*

GRAND PRESTIGE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 598 лв.

ORFEUS PARK HOTEL - 4*

ORFEUS PARK HOTEL - 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 599 лв.

HORUS PARADISE LUXURY RESORT 5*

HORUS PARADISE LUXURY RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 608 лв.

SERENIS HOTEL 5*

SERENIS HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 610 лв.

VONRESORT GOLDEN BEACH & AQUA 5*

VONRESORT GOLDEN BEACH & AQUA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 612 лв.

SIDE SUN CLUB 4*

SIDE SUN CLUB 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 612 лв.

OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL 5*

OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 614 лв.

VALENTINE RESORT & SPA 5*

VALENTINE RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 616 лв.

VENUS HOTEL 4*

VENUS HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 630 лв.

NASHIRA RESORT HOTEL 5*

NASHIRA RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 645 лв.

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5*

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 653 лв.

ARCANUS SIDE RESORT 5*

ARCANUS SIDE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 671 лв.

STARLIGHT RESORT HOTEL 5*

STARLIGHT RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 678 лв.

SUNRISE PARK RESORT & SPA 5*

SUNRISE PARK RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 678 лв.

VONRESORT GOLDEN COAST 5*

VONRESORT GOLDEN COAST 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 678 лв.

ARMAS BELLA LUNA 4*

ARMAS BELLA LUNA 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 681 лв.

HANE FAMILY RESORT 4*

HANE FAMILY RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 691 лв.

LRS LAKE & RIVER SIDE HOTEL 5*

LRS LAKE & RIVER SIDE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 694 лв.

OTIUM HOTEL SEVEN SEAS 5*

OTIUM HOTEL SEVEN SEAS 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 699 лв.

VONRESORT ELITE HOTEL 5*

VONRESORT ELITE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 703 лв.

KAMELYA K CLUB 5*

KAMELYA K CLUB 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 703 лв.

HANE HOTEL SIDE 4*

HANE HOTEL SIDE 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 704 лв.

ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT 5*

ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 707 лв.

ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*

ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 708 лв.

ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT 5*

ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 708 лв.

CLUB TURAN PRINCE WORLD 5*

CLUB TURAN PRINCE WORLD 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 716 лв.

CLUB CALIMERA SERRA PALACE 5*

CLUB CALIMERA SERRA PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 722 лв.

LRS PORT RIVER & SPA HOTEL 5*

LRS PORT RIVER  & SPA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 722 лв.

HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5*

HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 736 лв.

KIRMAN HOTELS SIDEMARIN BEACH & SPA 5*

KIRMAN HOTELS SIDEMARIN BEACH & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 738 лв.

KAYA SIDE CLUB CALIMERA 5*

KAYA SIDE CLUB CALIMERA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 740 лв.

VILLA SIDE RESIDENCE 5*

VILLA SIDE RESIDENCE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 746 лв.

SIDE LA GRANDE RESORT & SPA 5*

SIDE LA GRANDE RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 747 лв.

KAMELYA WORLD FULYA RESORT 5*

KAMELYA WORLD FULYA  RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 752 лв.

SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5*

SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 774 лв.

LARISSA STONE PALACE 5*

LARISSA STONE PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 790 лв.

IRON AMBASSADOR SIDE BEACH 4*

IRON AMBASSADOR SIDE BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 790 лв.

BOSPHORUS SORGUN 5*

BOSPHORUS SORGUN 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 793 лв.

SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA 5*

SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 806 лв.

KAMELYA WORLD SELIN RESORT 5*

KAMELYA WORLD SELIN RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 814 лв.

SENTIDO TURAN PRINCE 5*

SENTIDO TURAN PRINCE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 814 лв.

ALBA RESORT HOTEL 5*

ALBA RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 832 лв.

SENTIDO PERISSIA HOTEL 5*

SENTIDO PERISSIA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 850 лв.

SUENO HOTELS BEACH SIDE - 5*

SUENO HOTELS BEACH SIDE - 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 857 лв.

ALBA QUEEN HOTEL 5*

ALBA QUEEN  HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 863 лв.

PALOMA OCEANA RESORT 5*

PALOMA OCEANA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 870 лв.

PALOMA ORENDA RESORT

PALOMA ORENDA RESORT
1

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 872 лв.

SILENCE BEACH RESORT 5*

SILENCE BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 872 лв.

TRENDY SIDE BEACH 4*

TRENDY SIDE BEACH 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 879 лв.

SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA 5*

SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 886 лв.

ROYAL TAJ MAHAL 5*

ROYAL TAJ MAHAL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 890 лв.

CRYSTAL PALACE 5*

CRYSTAL PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 900 лв.

CRYSTAL SUNSET RESORT & SPA 5*

CRYSTAL SUNSET RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 900 лв.

TUI MAGIS LIFE JACARANDA 5*

TUI MAGIS LIFE JACARANDA  5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 900 лв.

TRENDY PALM BEACH HOTEL 5*

TRENDY PALM BEACH HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 905 лв.

AYDINBEY KING'S PALACE - 5*

AYDINBEY KING'S PALACE - 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 907 лв.

TURQUOISE RESORT - 5 *

TURQUOISE RESORT - 5 *
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 910 лв.

BARUT B SUITES 4*

BARUT B SUITES 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 927 лв.

CLUB NENA SIDE 5*

CLUB NENA SIDE 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 927 лв.

ROYAL DRAGON 5*

ROYAL DRAGON 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 939 лв.

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY 5*

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 941 лв.

BARUT HOTELS HEMERA 5*

BARUT HOTELS HEMERA  5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 968 лв.

THE SENSE DE LUXE HOTEL 5*

THE SENSE DE LUXE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 972 лв.

THE XANTE RESORT & SPA 5*

THE XANTE RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 986 лв.

ARUM BARUT COLLECTION 5*

ARUM BARUT COLLECTION 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1037 лв.

LYKIA WORLD LINKS GOLF 5*

LYKIA WORLD LINKS GOLF 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1037 лв.

ALBA ROYAL HOTEL 5*

ALBA ROYAL HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1050 лв.

VOYAGE SORGUN 5*

VOYAGE SORGUN  5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1060 лв.

SUNIS KUMKOY BEACH 5*

SUNIS KUMKOY BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1078 лв.

PALOMA FINESSE HOTEL SIDE

PALOMA FINESSE HOTEL SIDE
1

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1105 лв.

BARUT SORGUN SENSATORI 5*

BARUT SORGUN SENSATORI  5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1146 лв.

TRENDY VERBENA BEACH HOTEL 5*

TRENDY VERBENA BEACH HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1166 лв.

TRENDY ASPENDOS BEACH 5*

TRENDY ASPENDOS BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1183 лв.

SENSIMAR SIDE RESORT SPA 5*

SENSIMAR SIDE RESORT SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1187 лв.

BARUT HOTELS ACANTHUS & CENNET 4*

BARUT HOTELS ACANTHUS & CENNET 4*
4

Местоположение: Турция, Сиде, Анталия

Цени от 1447 лв.

Подобни оферти

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

ХОТЕЛИ ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ, ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ЛЯТО 2019

Цени от лв

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Корфу е най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, екзотична...

Цени от 655 лв