Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

НОВА ГОДИНА 2019 в КЛАДОВО - НА БРЕГА НА ДУНАВА, СЪРБИЯ

Изхранването е на база ALL INCLUSIVE и включва 2 закуски, 1 продължителна закуска-обяд от 10.00 до 14.00 ч, 1 обяд, 1 вечеря на 30.12.2018 г. с жива музика, 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, 1 празнична вечеря на 01.01.2019 г. с жива музика.

Транспорт: Автобус

Дати:

30-Декември-2018

На цена от: 490 лв.

Описание на офертата

НОВА ГОДИНА 2019 В КЛАДОВО – на брега на ДУНАВА, Сърбия


Продължителност: 4 дни / 3 нощувки
Дата на отпътуване: 30.12.2018 – 02.01.2019 г.

Хотел по програмата: DJERDAP 3*
Изхранването е на база ALL INCLUSIVE и включва 2 закуски, 1 продължителна закуска-обяд от 10.00 до 14.00 ч, 1 обяд, 1 вечеря на 30.12.2018 г. с жива музика, 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, 1 празнична вечеря на 01.01.2019 г. с жива музика.
Включена неограничена консумация на топли, безалкохолни и алкохолни местни напитки.
Всички хранения са на богата блок маса.


1 ден - 30.12.2018 г. /София – Неготин - Кладово - Джердап /
Отпътуване в 08:00 ч. от паркинга на стадион Васил Левски, гр.София. Пътуване по маршрут София - Неготин – Кладово с кратки почивки за освежаване. Следобяд пристигане в Кладово. Града се намира на 250 км от Белград. В близост са разположени многобройни културни и исторически паметници - останки от моста на Траян и Траянова врата, римското укрепление Диана, крепостта Фетислам. Посещение на хидроенергийният възел Джердап I. Настаняване в хотел Djerdap 3*. Хотела се намира на самия бряг на река Дунав, в центъра на Кладово. Всички стаи са с изглед към Дунав и към отсрещна Румъния. Свободно време за почивка. Вечеря с жива музика, богата блок маса и включена консумация на местни алкохолни напитки. Нощувка.

2 ден – 31.12.2018 г. /Кладово - Турну Северин*/
Закуска (шведска маса). 
Свободно време или по желание екскурзия до град Турну Северин, Румъния (не забравяйте да носите лична карта със себе си). Разглеждане на Турно Северин и неговите забележителности. Селището на мястото на днешния град е съществувало през времето на римския император Домициан и се счита за най-старото римско селище на територията на днешна Румъния. Градът е основан от унгарския крал Ласло I и се намира срещу Кладово на Дунав. Насред града се издига кула, а до нея - стари казарми и затвор. Кулата е част от крепост, строена през XIII век. Тази кула дава средновековното име на града - Турну Северин. От римската Дробета са открити основи на сгради, терми и др. 
Връщане в хотела. Обяд (шведска маса). Свободно време и подготовка за празничната вечер. Празнична новогодишна вечеря с богата блок маса, консумация на местни алкохолни напитки и жива музика. Посрещане на Новата 2019 година с духова музика. Нощувка. 

3 ден – 01.01.2019 г. /Кладово- Лепенски вир*/
Късна продължителна закуска (от 10.00 до 14.00ч.- шведска маса). 
Свободно време или по желание екскурзия до известното неолитно селище Лепенски вир. Селището разкрива изумителната култура на древна цивилизация, датираща отпреди 6500 - 4500 г. пр.н.е. Тук могат да се видят антични жилищни сгради и светилища на праисторически хора, живеещи на това място в продължение на 2000 години. Тук са открити уникални рибовидни изображения, които са най-старите монументални фигури в света. Основата на селището с форма на изсечен кръг, е свидетелство за много добри математически познания на древните жители. 
Връщане в хотела. Свободно време. Повторение на празника с празнична вечеря с жива музика, богата блок маса и консумация на местни алкохолни напитки. Нощувка. 

4 ден – 02.01.2019 г. /Кладово – Видин - София/
Късна закуска (от 10.00 ч.- шведска маса). Отпътуване от Кладово за Видин. Посещение на крепостта Бабини-Видини кули. Считана е за единствената изцяло запазена средновековна крепост в България. Разположена е на големия завой на река Дунав при града. Крепостта е служела за защита на град Видин през почти цялото Средновековие, силно е разширена и укрепена по времето на цар Иван Срацимир. Голяма част от сградите, построени по това време, са останали неразрушени. В дешния си вид крепостта се състои от две основни стени и четири кули. Продължаване по маршрута за София. Пристигане късно вечерта. 
                                                                                                             Пакетни цени:

Човек в двойна стая

Трети възрастен

Дете 7-12г. настанено на допълнително легло в стая с 2ма възрастни

Дете 3-6.99г. настанено в двойна стая с 2ма възрастни

ЦЕНИ ЗА ЗАПИСВАНЕ ДО 31.10.2018 г.

 490,00 лв.

 490,00 лв.

 395,00 лв.

 335,00 лв.

ЦЕНИ ЗА ЗАПИСВАНЕ СЛЕД 31.10.2018 г.

 510,00 лв.

 510,00 лв.

 415,00 лв.

 355,00 лв.

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 25 лева на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.

Цената включва: 
3 нощувки в хотел Djerdap 3*, Кладово;
2 закуски на блок-маса;
1 продължителна закуска-обяд от 10.00ч. до 14.00ч. на блок-маса;
1 обяд на блок-маса;
1 вечеря на богата блок-маса с жива музика;
1 празнична новогодишна вечеря на богата блок-маса с жива музика;
1 празнична вечеря на 01.01 на богата блок-маса с жива;
Неограничена консумация на топли, безалкохолни и алкохолни напитки местно производство;
Транспорт с туристически автобус 3*/минибар, климатик, DVD/;
Групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец;
Екскурзоводски услуги;
Водач по време на пътуването от фирмата организатор.

Цената не включва: 
Входни такси и билети за туристическите обекти по програмата: крепостта Баба Вида – 4-5 лева;
Разходи от личен характер;
Екскурзия до Лепенски Вир - 15 евро + 300 сръбски динара входна такса (при група от 30 желаещи);
Екскурзия до Турну Северин - 10 евро (при група от 30 желаещи);
Доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70 г. - 3 лева; от 71 до 75 г. – 5 лева; от 76 до 85 г. – 9 лева. Туристи над 85 г. не могат да бъдат застраховани;
Доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева.

Необходими документи за пътуването: 
Валидна лична карта или задграничен паспорт. 
За дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие. 
За дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция. 

Начин на плащане: 
Депозит в размер на 200 лева на човек при записване.
Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване. 

Такси при прекратяване на договора от страна на пътуващия: 
До 61 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса 
От 60 до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – се удържа такса в размер на внесения депозит 
От 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 60% от общата цена на туристическия пакет 
От 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 80% от общата цена на туристическия пакет 
От 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет. 

Допълнителна информация: 
Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 30 души. 
Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници: 
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни.
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет. 
Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица. 
За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията. 
Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност. 
Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания. 
Срок за записване: до запълване на свободните места. 
Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване). 
За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване. 
Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им. 
Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма. 
Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон. 

Подобни оферти

НОВА ГОДИНА В ЗАНЗИБАР, 7 нощувки, директен полет

НОВА ГОДИНА В ЗАНЗИБАР, 7 нощувки, директен полет

ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – депозит при резервация 50 лв и допл-не 20 дни преди тръгване;ГАРАНТИРАНО...

Цени от 2358 лв

Нова Година в хотел KORUMAR DELUXE HOTEL 5*

Нова Година в хотел KORUMAR DELUXE HOTEL 5*

Ранни записвания до 30.09.2021 г.!!!

Цени от 325 лв
За контакти: гр. София, ул. Граф Игнатиев 72, тел.+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533 , info@bktour.bg

Уважаеми посетители, информацията публикувана в сайта на "БИ КЕЙ ТУР" ООД е с информационна и рекламна цел.
Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ окончателна и достоверна цена и оферта за пътуване е тази, която е предоставена от служителите
на фирмата при сключване на договор за резервация или пътуване.

Copyright © 2014 BK Tour. Всички права запазени. Уеб дизайн и разработка от Slavov Studio.