Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Ранни записвания Кушадасъ - Самолетна програма със 7 нощувки, от София до Измир

ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2020 г.

Транспорт: Самолет

Дати:

20-Май-2020 27-Май-2020 03-Юни-2020 10-Юни-2020 17-Юни-2020 24-Юни-2020 01-Юли-2020 26-Август-2020 02-Септември-2020 09-Септември-2020 16-Септември-2020 23-Септември-2020 30-Септември-2020 07-Октомври-2020

На цена от: 436 лв.

Описание на офертата

Ранни записвания Кушадасъ Лято 2020


Самолетна програма със 7 нощувки, от София до Измир


20.05. - 07.10.2020 г.


8 дни/ 7 нощувки

ОПИСАНИЕТО Н ХОТЕЛИТЕ И ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ ЩЕ ОТКРИЕТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ:
Самолетна програма с чартърен полет от София със 7 нощувки
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон. 

Полетна информация:
Заминаване VBB 3001                08:30 SOF / София - 09:45 ADB / Измир
Връщане       VBB 3002              10:45 ADB / Измир - 12:00  SOF / София 
Тип самолет:                              MD 82
Адрес на авиокомпанията:        гр. София,  бул. "Шипченски проход"  № 63
Авиокомпания:                           ALK Airlines

Пакетните цени включват:
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване;
Летищни такси;
Такса сигурност;
Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен;
Tрансфери: летище – хотел/хотел – летище: с продължителност в посока - от 1 ч. до 1.30 ч в зависимост от местоположението на хотела;
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.);
Изпращане от представител на TA на летище София;
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

Пакетните цени не включват:
Такса гориво  (виж забележката най- долу).
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Измир – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Измир, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Измир - София.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.

ОПИСАНИЕТО Н ХОТЕЛИТЕ И ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ ЩЕ ОТКРИЕТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

MELIKE 2*

MELIKE 2*
2

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 183 €

BULUT GARDEN BUTIQUE HOTEL

BULUT GARDEN BUTIQUE HOTEL
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 187 €

MINAY 3*

MINAY 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 208 €

SANTUR HOTEL 3*

SANTUR HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 229 €

AYMA HOTEL 3*

AYMA HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 236 €

ASENA 3*

ASENA 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 236 €

MERVEILLE SUITE HOTEL 3*

MERVEILLE SUITE HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 240 €

SOZER 3*

SOZER 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 252 €

SUNDAY BEACH HOTEL 3 *

SUNDAY BEACH HOTEL 3 *
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 252 €

BY KARAASLAN INN HOTEL 4*

BY KARAASLAN INN HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 264 €

MY AEGEAN STAR HOTEL 3+*

MY AEGEAN STAR HOTEL 3+*
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 268 €

MARINA HOTEL 3*

MARINA HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 268 €

ARORA HOTEL 3+*

ARORA HOTEL 3+*
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 268 €

CAGDAS HOTEL 2*

CAGDAS HOTEL 2*
2

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 270 €

ALTINSARAY (BOUTIQUE HOTEL)

ALTINSARAY (BOUTIQUE HOTEL)
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 276 €

ESAT HOTEL 3*

ESAT HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 283 €

L'AMBIANCE ROYAL PALACE 4*

L'AMBIANCE ROYAL PALACE 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 284 €

AKBULUT HOTEL&SPA 4*

AKBULUT HOTEL&SPA 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 285 €

GRAND SAHINS 4*/ex.COASTLIGHT/

GRAND SAHINS 4*/ex.COASTLIGHT/
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 289 €

FLORA SUITES 3*

FLORA SUITES 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 289 €

OMER HOLIDAY RESORT 4*

OMER HOLIDAY RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 291 €

CLUB SCALA NUOVA APART 3*

CLUB SCALA NUOVA APART 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 292 €

PALOMA MARINA SUITES 4*

PALOMA MARINA SUITES 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 296 €

PONZ BOUTIQUE HOTEL

PONZ BOUTIQUE HOTEL
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 296 €

PANORAMA HILL HOTEL 4*

PANORAMA HILL HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 298 €

LABRANDA LEBEDOS PRINCES HOTEL 4*

LABRANDA LEBEDOS PRINCES HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 298 €

ADA CLASS HOTEL 4*

ADA CLASS HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 300 €

CHARISMA DE LUXE HOTEL 5*

CHARISMA DE LUXE HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 302 €

SENTINUS HOTEL 3+*

SENTINUS HOTEL 3+*
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 302 €

PALMIN HOTEL 3*

PALMIN HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 302 €

EFE BOUTIQUE HOTEL (BOUTIQUE HOTEL)

EFE BOUTIQUE HOTEL (BOUTIQUE HOTEL)
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 306 €

GREEN GOLD HOTEL 3*

GREEN GOLD HOTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 310 €

SURTEL 3*

SURTEL 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 314 €

KUSADASI GOLF & SPA RESORT HOTEL 5*

KUSADASI GOLF & SPA RESORT HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 315 €

PIGALE FAMILY CLUB 3*

PIGALE FAMILY CLUB 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 316 €

GUMULDUR RESORT HOTEL 4*

GUMULDUR RESORT HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 318 €

BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4*

BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 328 €

RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF 5*

RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 332 €

FAUSTINA HOTEL 4*

FAUSTINA HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 335 €

CACTUS PARADISE CLUB 4*

CACTUS PARADISE CLUB 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 340 €

RISUS AQUA BEACH RESORT HOTEL Special class

RISUS AQUA  BEACH RESORT HOTEL Special class
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 342 €

FANTASIA HOTEL DE LUXE KUSADASI 5*

FANTASIA HOTEL DE LUXE KUSADASI 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 352 €

FLORA GARDEN EPHESUS 5*

FLORA GARDEN EPHESUS 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 355 €

CLUB RESORT ATLANTIS 4*

CLUB RESORT ATLANTIS 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 355 €

ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 3+*

ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 3+*
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 364 €

DOGAN PARADISE BEACH RESORT 3*

DOGAN PARADISE BEACH RESORT 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 364 €

GRAND EFE - 4*

GRAND EFE - 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 365 €

NOTION KESRE BEACH HOTEL 4*

NOTION KESRE BEACH HOTEL 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 374 €

NUOVA BEACH HOTEL 3

NUOVA BEACH HOTEL 3
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 375 €

SUHAN 360 HOTEL BEACH 5*

SUHAN 360 HOTEL BEACH 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 375 €

CLUB YALI HOTEL & RESORT 5*

CLUB YALI HOTEL & RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 375 €

ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5*

ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 376 €

DOGAN BEACH RESORT & SPA 3*

DOGAN BEACH RESORT & SPA 3*
3

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 378 €

LABRANDA EPHESUS PRINCESS 5*

LABRANDA EPHESUS PRINCESS 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 382 €

RICHMOND EPHESUS RESORT 5*

RICHMOND EPHESUS RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 384 €

LA VISTA BOUTIQUE HOTEL & SPA

LA VISTA BOUTIQUE HOTEL & SPA
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 389 €

PINE BAY HOLIDAY RESORT 5*

PINE BAY HOLIDAY RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 394 €

PARADISE RESORT 4*

PARADISE RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 395 €

TUSAN BEACH RESORT 5*

TUSAN BEACH RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 396 €

INFINITY BY YELKEN AQUA PARK & RESORTS 5*

INFINITY BY YELKEN AQUA PARK & RESORTS 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 403 €

RISUS GARDEN MARINA HOTEL HV

RISUS GARDEN MARINA HOTEL HV
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 411 €

KUSTUR CLUB HV1*

KUSTUR CLUB HV1*
1

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 422 €

AQUA FANTASY HOTEL & SPA 5*

AQUA FANTASY HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 433 €

KORUMAR HOTEL DE LUXE 5*

KORUMAR HOTEL DE LUXE 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 480 €

SUNIS EFES ROYAL PALACE RESORT & SPA 5*

SUNIS EFES ROYAL PALACE RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 576 €

MARK WARNER PHOKAIA BEACH RESORT 4*

MARK WARNER PHOKAIA BEACH RESORT 4*
4

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 602 €

PALOMA PASHA RESORT 5*

PALOMA PASHA RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 608 €

CLUB MARVY MARVELLOUS RESORT 5*

CLUB MARVY MARVELLOUS RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Кушадасъ

Цени от 852 €

Подобни оферти

ЕКСКУРЗИЯ ДО СЛОВЕНИЯ

ЕКСКУРЗИЯ ДО СЛОВЕНИЯ

Любляна - Блед - Предяма - Постойна

Цени от 440 лв

Хърватска приказка - Загреб - Плитвички езера - Трогир - Сплит - Дубровник

Хърватска приказка - Загреб - Плитвички езера - Трогир - Сплит - Дубровник

Загреб - Плитвички езера - Трогир - Сплит - Стон - Дубровник

Цени от 505 лв

Румъния - Страната на Дракула (от Бургас, Варна и Русе)

Румъния - Страната на Дракула (от Бургас, Варна и Русе)

Синая - Брашов - замъкът

Цени от 215 лв

Загадъчната Босна - екскурзия с автобус

Загадъчната Босна - екскурзия с автобус

Вишеград - Сараево - Босненски пирамиди - Мостар - Почители - Травник - Яйце - Баня Лука

Цени от 385 лв
За контакти: гр. София, ул. Граф Игнатиев 72, тел.+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533 , info@bktour.bg

Уважаеми посетители, информацията публикувана в сайта на "БИ КЕЙ ТУР" ООД е с информационна и рекламна цел.
Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ окончателна и достоверна цена и оферта за пътуване е тази, която е предоставена от служителите
на фирмата при сключване на договор за резервация или пътуване.

Copyright © 2014 BK Tour. Всички права запазени. Уеб дизайн и разработка от Slavov Studio.