Туристическа агенция БИ Кей Тур - Почивки, екскурзии, круизи и самолетни билети

+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533   info@bktour.bg    гр. София, ул. Граф Игнатиев 72

Ранни записвания Лара - Анталия Самолетна програма от Варна със 7 нощувки

ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 15.03.2020 г.

Транспорт: Самолет

Дати:

10-Април-2020 17-Април-2020 24-Април-2020 01-Май-2020

На цена от: 939 лв.

Описание на офертата

Ранни записвания Лара - Анталия  Лято 2020 
Самолетна програма от Варна със 7 нощувки

8 дни / 7 нощувки

10-Април-2020 г. / 17-Април-2020 г. / 24-Април-2020 г. / 01-Май-2020 г.


ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ ЩЕ ОТКРИЕТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ:
Самолетна програма с чартърен полет от Варна със 7 нощувки – в ден Петък.
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване:      XQ5239    Варна 12:00 – Анталия 13:30
Връщане:            XQ5238    Анталия 09:30 – Варна 11:10
Тип самолет:    Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:    Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK Muratpaşa / Antalya / Türkiye
Авиокомпания:    SunExpress
*Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Пакетните цени включват:
Чартърен полет Варна - Анталия - Варна;
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване;
Летищни такси;
Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен;
Tрансфери: летище - хотел - летище /продължителност около 30-50 минути в посока, в зависимост от хотела/;
Такса сигурност – security tax;
Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.);
Изпращане от представител на TA на летище Варна;
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

Пакетните цени не включват:
Такса гориво (виж забележката най- долу).
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – Варна – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - Варна.
** От 01.01.2019 за всички летища на територията на Република Турция е въведена държавна такса - сигурност /TURKEY INTERNATIONAL FLIGHTS SECURITY CHARGE/, която се заплаща от пътуващите със самолет туристи. За летищата в Анталия, Бодрум, Измир и Даламан, размерът на таксата е 6 евро на човек в две посоки.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

ОПИСАНИЕТО НА ХОТЕЛИТЕ И ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ ЩЕ ОТКРИЕТЕ ПОД ХОТЕЛИ КЪМ ТАЗИ ОФЕРТА!

Хотели към тази оферта

HADRIANUS HOTEL LARA 3*

HADRIANUS HOTEL LARA 3*
3

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 354 €

LARA FAMILY CLUB 5*

LARA FAMILY CLUB 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 396 €

RAMADA RESORT LARA 5*

RAMADA RESORT LARA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 408 €

WIND OF LARA HOTEL & SPA 5*

WIND OF LARA HOTEL & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 465 €

ASTERIA KREMLIN PALACE 5 *

ASTERIA KREMLIN PALACE 5 *
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 470 €

SATURN PALACE RESORT 5*

SATURN PALACE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 496 €

GRAND PARK LARA 4 *

GRAND PARK LARA  4 *
4

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 502 €

SWANDOR TOPKAPI PALACE 5*

SWANDOR TOPKAPI PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 507 €

SHERWOOD SUITE RESORT 5*

SHERWOOD SUITE RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 512 €

ASKA LARA RESORT & SPA 5*

ASKA LARA RESORT & SPA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 516 €

FAME RESIDENCE LARA - 5*

FAME RESIDENCE LARA - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 519 €

DELPHIN PALACE 5*

DELPHIN PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 538 €

TRENDY LARA HOTEL 5*

TRENDY LARA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 544 €

CLUB HOTEL SERA 5*

CLUB HOTEL SERA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 545 €

ROYAL SEGINUS HOTEL 5*

ROYAL SEGINUS HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 552 €

ROYAL WINGS HOTEL 5*

ROYAL WINGS HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 575 €

ROYAL HOLIDAY PALACE 5*

ROYAL HOLIDAY PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 575 €

IC GREEN PALACE 5*

IC GREEN PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 584 €

VENEZIA PALACE DE LUXE RESORT - 5*

VENEZIA PALACE DE LUXE RESORT - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 588 €

CONCORDE DELUXE RESORT 5*

CONCORDE DELUXE RESORT  5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 603 €

SHERWOOD EXCLUSIVE LARA 5*

SHERWOOD EXCLUSIVE LARA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 618 €

DELPHIN DIVA PREMIERE - 5*

DELPHIN DIVA PREMIERE - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 624 €

LIMAK LARA DELUXE 5*

LIMAK LARA DELUXE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 627 €

DELPHIN BE GRAND RESORT 5*

DELPHIN BE GRAND RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 654 €

DELPHIN IMPERIAL 5*

DELPHIN IMPERIAL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 664 €

ADALYA ELITE LARA 5*

ADALYA ELITE LARA 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 670 €

AMARA CENTRO RESORT 5*

AMARA CENTRO RESORT 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 706 €

BAIA LARA HOTEL 5*

BAIA LARA HOTEL 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 722 €

TITANIC BEACH RESORT - 5*

TITANIC BEACH RESORT - 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 763 €

BARUT LARA COLLECTION 5*

BARUT LARA COLLECTION 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 780 €

AMARA NIRVANA COSMOPOLITAN 5*

AMARA NIRVANA COSMOPOLITAN 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 972 €

IC RESIDENCE 5*

IC RESIDENCE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1062 €

TITANIC MARDAN PALACE 5*

TITANIC MARDAN PALACE 5*
5

Местоположение: Турция, Лара, Анталия

Цени от 1204 €
За контакти: гр. София, ул. Граф Игнатиев 72, тел.+359 2 4652667, +359 885 324 362, +359 885 667 991, +359 894 743 533 , info@bktour.bg

Уважаеми посетители, информацията публикувана в сайта на "БИ КЕЙ ТУР" ООД е с информационна и рекламна цел.
Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ окончателна и достоверна цена и оферта за пътуване е тази, която е предоставена от служителите
на фирмата при сключване на договор за резервация или пътуване.

Copyright © 2014 BK Tour. Всички права запазени. Уеб дизайн и разработка от Slavov Studio.